Bolsonaro uoči potpisivanja pandemijskog pakta: nećemo svoj suverenitet predati Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji


Jair Bolsonaro ovog je tjedna najavio da Brazil neće predati svoj nacionalni suverenitet u ruke Svjetske zdravstvene organizacije (SZO).  

Svjetska zdravstvena organizacija, koju vodi Tedros Adhanom Ghebreyesus, više puta je podbacivala i gurala otvorene laži o pandemiji korona virusa u Kini 2020. Godine.

Još u ožujku 2020. Godine, prije masovnih hakerskih napada koji su nakon toga uslijedili, dr. Tedros je tvrdio da je stopu smrtnosti za one koji su se zarazili corona virusom čak 3,4%, što je izazvalo globalnu paniku. Ovo se kasnije pokazalo kao potpuno smiješno precjenjivanje činjenica osnovanih na potpuno pogrešnim izračunima.

Tedros i Svjetska zdravstvena organizacija također su pozvali zemlje da ne zatvaraju putovanja iz Kine i uveli su razne zabrane i ograničenja koja su učinila malo ili ništa za smanjenje ozbiljnosti pandemije.

Sada globalisti, uključujući Zapadne lidere kako u Europi tako i u Hrvatskoj žele predati suverenitet svojih zemalja SZO-u za buduće krize koje odredi organizacija kojom dominira Bill Gates, Washington i Peking.

Brazilski predsjednik izjavio je da nikako neće podržati potpisivanje pandemijskog pakta koji je na dnevnom redu od danas u Genevi gdje se održava Svjetska Zdravstvena Skupština.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp