Dr Peter McCullough – Prava svrha Covida-19 i same krize je uspostava globalne svjetske vlade

Dr Peter McCullough – Prava svrha Covida-19 i same krize je uspostava globalne svjetske vlade

Dr Peter Mccullough je u petak 20. svibnja skicirao ono za što vjeruje da je prava svrha krize izazvane covidom-19, a to je uspostava globalne svjetske vlade.

„Ono što sada vidimo je korištenje cjepiva kao put ka globalnoj usklađenosti ljudi. Podčinjavanje cjelokupne svjetske populacije u isto vrijeme, istim metodama. Da naša prava budu povezana s krajem hipodermične igle“, izjavio je Mccullough, renomirani liječnik i poznati pisac i govornik, tokom konferencije Better way održane u Bathu u Engleskoj ovog vikenda.

Od ranih faza COVID-19, Mccullough je redovno govorio o opasnostima mRNA cjepiva, kao i o suzbijanju efikasnih ranih tretmana koji su bili odbačeni od strane medicinskog “establišmenta”.

Za vrijeme konferencije u petak, rekao je prisutnima da je neposredno prije svog gostovanja u čuvenom podcastu kod Joe Rogana, samom Roganu dao primjerak nedavno objavljene knjige koju je napisao zajedno sa Johnom Leakom, pod naslovom „Hrabrost da se suočimo s COVID-om 19: Sprečavanje hospitalizacije i smrti Dok se borimo protiv bio-farmaceutskog kompleksa.”

On je objasnio da se knjiga „bavi zločinom zabranjivanja ranog liječenja“,i pravom poantom današnjice čiji je „sastavni dio stvaranje straha, patnje, hospitalizacija i smrti kako bi se svijet pripremio na to da prihvati masovno cijepljenje“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp