Klaus Schwab potvrdio vijest – Zelenskij se danas obraća Svjetskom ekonomskom forumu

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij koji se do sada vjerojatno nije obratio jedino igračima nogometnog kluba NK. Graševina i pružio im podršku u njihovoj borbi za prvu županijsku ligu, obratit će se danas putem video veze globalistima i njihovim marionetama okupljenima na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, potvrdio je to šef WTF-a Klaus Schwab.

U središtu godišnjeg sastanka Svjetskoga ekonomskog foruma (WEF) u Davosu će biti diskusije o ratu rat u Ukrajini, histeriji korona virusa i novoj agendi klimatskih promjena koja će dominirati sastankom koji se održava uživo od ponedjeljka do četvrtka, nakon dvije godine prekida zbog covida-19, prenosi Frans pres.

Zelenskij će iskoristiti ovu novu tribinu da od svijeta traži dodatnu vojnu i financijsku pomoć za Ukrajinu.

Jedan broj ukrajinskih političkih službenika otputovalo je u Švicarsku kako bi osobno mogli prisustvovati skupu. S druge strane Rusi su isključeni.

Prema riječima lidera samog Foruma u Davosu Klausa Schwaba skup 2022. Godine održava se u najprikladnijem trenutku i najvažniji je od kada je formiran Forum prije više od 50 godina.

Agresija Rusije će biti viđena upovijesnim knjigama kao raspad poretka rođenog nakon Drugog svjetskog rata i Hladnog rata“, izjavio je Schwab. On je dodao da će Davos napraviti sve u svojoj moći da podrži Ukrajinu i njenu rekonstrukciju.

Američki predsjednik Joe Biden nije čekao Davos da potpiše pomoć za Ukrajinu, već  je za vrijeme svog službenog posjeta Seulu, potpisao zakon koji je Kongres usvojio u četvrtak i kojim se daje paket pomoći od 40 milijardi dolara za podršku Ukrajini.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp