Klaus Schwab i direktor Pfizera Albert Bourla u Davosu: Obojica smo mete „antivaksera i teoretičara zavjere“

Klaus Schwab i direktor Pfizera Albert Bourla u Davosu: Obojica smo mete „antivaksera i teoretičara zavjere“

U Davosu uvelike traje skup globalista i njihovih pijuna na Svjetskom Ekonomskom Forumu koji se održava nakon dvije godine korona histerije.

Do danas su se mogli čuti svi planovi za veću kontrolu stanovništva i daljnje guranje agende koje idu ka Velikom Resetu od strane svih nazočnih sudionika ovog skupa.

Ono što je interesantno i to vrlo jest činjenica da okupljanje u Davosu ovog puta prolazi kroz najrigoroznije mjere zaštite, ali ne od virusa već od potencijalnih napada te su globalisti angažirali nikada više policije, privatnog osiguranja i vojske, a sve s ciljem kako bi se sačuvali od potencijalnih napada, a snajperi se mogu vidjeti na svim krovovima zgrada.

Da se strah uvukao u kosti glavnih likova iz “filma” Veliki Reset može se zaključiti i iz nastupa šefa SEF-a Klausa Schwaba i direktora Pfizera, Alberta Bourle koji su održali zanimljivu diskusiju te “zakukali” kako su obojica mete slobodoumnih ljudi koje oni nazivaju antivakserima i teoretičarima zavjera.

Znamo da postoji velika grupa antivaksera koja će nas ganjati bez obzira na sve”- rekao je direktor Pfizera.

“Mislim da smo obojica bili mete antivakserskog pokreta i teoretičara zavjere”- složio se s njim Klaus Schwab da bi Bourla iskoristio priču koja je bila puštena s namjerom da zavara trag kada se na društvenim mrežama pojavila doista lažna informacija da ga je uhapsio FBI, što se naravno nije dogodilo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp