Američki senator Rand Paul – Mračna elita želi stvoriti jednu svjetsku vladu i to nije nikakva teorija zavjere

Američki senator Rand Paul – Mračna elita želi stvoriti jednu svjetsku vladu i to nije nikakva teorija zavjere

Američki Senator Rand Paul pojavio se u četvrtak na Fox News-u i razgovarao o trenutnom okupljanju Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu, napomenuvši da se ne radi o nikakvoj teoriji zavjere kada se spominje da elitistička organizacija radi na stvaranju jedne svjetske vlade, već je to otvoreno navedeno u njihovom programu.

Paul je istakao: „Prava opasnost ovdje koja je još opasnija od njihove lažne brige o ugljičnom otisku, je ovo; pogledajte kako je vaša vlada loša u zemlji u kojoj imate kakvo takvo pravo glasanja”.

„Ovo sada bi bila vlada, svjetska vlada u kojoj ne možete glasati ni za koga. Ovo je svačija najgora noćna mora“, rekao je Paul, misleći pritom na riječi Klausa Schwaba o „prodiranju“ WEF-a, u nacionalne vlade.

„Birokracija zbog koje imamo problema u našim Sjedinjenim Državama jer ne možemo glasati o propisima, mi glasamo indirektno“, rekao je Paul, dodajući „Možete li uopće zamisliti birokraciju jednog svijeta svih ovih elitista i njihovih privatnih aviona koji bi vladati našom zemljom, a mi ne bismo mogli glasati?”

Zatim je nastavio: „Tako da sam veoma ozbiljno protiv ovoga i oni su ljude koji su govorili o jednoj svjetskoj vladi nazivali svakakvim pogrdnim imenima, govorili su da je to zavjera. Ali ne radi se o nikakvoj zavjeri i oni sada to otvoreno govore i zagovaraju

Oni to kažu na svakom svom sastanku da je to je ono za što se oni zalažu“, rekao je Pall, dodajući „nedostatak suvereniteta znači nedostatak slobode, to znači nedostatak reakcije i potpuno je suprotno svemu za što se naša zemlja zalaže“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp