Britanska obaviještajna služba tvrdi da je Vladimir Putin možda mrtav


Visoki čelnici britanske obavještajne službe, tvrde da je ruski predsjednik Vladimir Putinteško bolestan i da bi njegovi suradnici, da je umro, šutjeli o tome kako bi zadržati vlast što duže.

Ruski predsjednik Vladimir Putin možda je već mrtav, barem tako misle šefovi britanskih obavještajnih službi“, piše britanski tabloid Daily Star.

Izvor je za tjednik Daily Star rekao da su Putinova nedavna pojavljivanja u medijima najvjerojatnije unaprijed snimljena. Prema njihovim riječima, dvojnik je prije nekoliko tjedana korišten i u javnim nastupima čak i na Paradi pobjede u Moskvi.

Putin je jako bolestan i kada umre njegova će smrt biti tajna tjednima, ako ne i mjesecima. Postoji i mogućnost da je već mrtav. Nemoguće je znati. Vjeruje se da je Putin koristio dvojnike kada je bio bolestan, a Kremlj bi Putina odveo do male skupine visokih dužnosnika koji su mu potpuno odani. Pravi strah za njegove suradnike je da bi se Kremlj, kada se objavi njegova smrt, mogao srušiti i da će se ruski generali htjeti povući iz Ukrajine“, rekao je izvor za britanski magazin.

Na brojnim snimkama njegovih javnih nastupa vidi se kako se rukom hvata za stol ili nekontrolirano pomiče nogu. Neki su primijetili i da mu je lice natečeno i tako stvorili teoriju da Putin boluje od raka.

Prije dva tjedna ruske pristalice Putinovog sustava rekle su da Putin boluje od raka krvi i da je podvrgnut operaciji i prije nego što su započele specijalne operacije u Ukrajini.

Čak je i ruska poslovna stručnjakinja Fiona Hill, koja se ranije sastala s Putinom, rekla da on “ne izgleda tako sjajno” i da se čini da uzima velike doze steroida.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp