Japanac platio 15.000 $ da bi postao Škotski ovčar: Htio sam postati životinja i postao sam

Japanac platio 15.000 $ da bi postao Škotski ovčar: Htio sam postati životinja i postao sam

Japanac je potrošio više od 15.000 dolara da ispuni “svoj san” o transformaciji u četveronožnu životinju.

Čovjek, koji je trenutno poznat samo po svom korisničkom imenu na Twitteru Toco, potrošio je dva milijuna japanskih jena (15.700 dolara) da stvori realističan, grubi kostim škotskog ovčara u kojem bi mogao živjeti.

Video koji je ovaj čovjek podijelio na Twitteru prošlog mjeseca od tada je pregledan preko 1,7 milijuna puta. Na snimci se vidi kako se muškarac valja po zemlji u svom odjelu škotskog ovčara i pokazuje na kameri svojom “šapom”.

Toco također ima i svoj YouTube kanal putem kojeg dokumentira isječke svog života u kostimu krzna. U opisu kanala je napisao: “Htio sam biti životinja, pa sam na kraju i  postao!”

Videozapisi na kanalu uključuju Tocoovo “samouvođenje”, transformaciju poput one koju imaju transrodne osobe, samo što je Toko transživotinja.

Postoje i video snimci Toca, obučenog u svoj kostim, kako pokušava igrati stolni tenis.

Kompanija koja stoji iza krzna, Zeppet, objavila je detalje kostima na svojoj web stranici . Zeppet je poznat po stvaranju modela i filmskih skulptura, prvenstveno za televiziju i film.

“Na zahtjev kupca napravili smo model odjela za pse. Po uzoru na škotskog ovčara, ono reproducira realističan izgled pravog četveronožnog psa”, napisali su iz kompanije.

Zeppetov Twitter profil je također dokumentirao kako je konačno odijelo za pse izgledalo iz više kutova.

Prema navodima kompanije, za proizvodnju kostima bilo je potrebno 40 dana. U intervjuu za japansku medijsku kuću MyNavi, Toco je rekao da je odabrao kostim ovčara jer bi dugo krzno psa zaklonilo ljudske aspekte njegove figure.

Želio sam izgledati  poput škotskog ovčara jer izgleda stvarno kada ga odjenem na sebe. Moje omiljene životinje su četveronožne, one su mi posebno slatke”, rekao je Toco. “Tako sam napravio kostim od škotskog ovčara, moje omiljene rase pasa.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp