Australska osnovna škola predviđa da će za 10 godina svi učenici imati mikročipove u mozgu

Australska osnovna škola predviđa da će za 10 godina svi učenici imati mikročipove u mozgu

Jedna australijska osnovna škola predvidjela je „mikročipove u mozgu učenika“ u roku od 10 godina, nakon toga su izbrisali post koji je sadržao jezivo proročanstvo.

Bizarno priopćenje predstavljeno je u izdanju posta osnovne škole Preston West iz 26. svibnja, u kojem su navedene brojne prozaične stvari za koje škola predviđa da će biti od pomoći u obrazovanju djece za jedno desetljeće.

To uključuje „više svijesti o mentalnom zdravlju“, „više razvoja“, kao i „tehnološki napredak za nastavnike i učenike“.

Međutim, na ovoj listi su i „mikročipovi u mozgu učenika za promoviranje inteligencije i pamćenja“.

ako je škola izbrisala svoj post (izgleda da su svi njihovi postovi obrisani), dokaz da je prvobitno objavljen može se vidjeti preko povijesti Google pretrage.

Kao što smo ranije istakli, implantabilni mikročipovi približavaju se tome da postanu uobičajeni, posebno kada zemlje prihvaćaju digitalni ID i društvo bez gotovine.

BBC je nedavno izvijestio o ljudima koji su ugradili mikročipove u ruke kako bi kupovali na praktičniji način.

Također smo istaknuli kako ljudi u Švedskoj svojevoljno stavljaju cijepne COVID putovnice na implantabilne mikročipove u svojim rukama.

“Zlikovac iz crtanih filmova” i šef Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab napisao je u svojoj knjizi „Veliki reset“ da će četvrta industrijska revolucija „dovesti do fuzije našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta“, što u svojoj knjizi pojašnjava da se to postiže mikročipovima koji se mogu implantirati u čovjeka i čitati njegove misli.

Za vrijeme prošlotjednog sastanka globalnih elitista u Davosu, izvršni direktor kompanije Pfizer Albert Bourla objasnio je Schwabu kako će uskoro postojati „pilule koje se mogu progutati“ – pilula s malim mikročipom koji će poslati bežični signal relevantnim vlastima kada se lijek proguta.

„Zamislite usklađenost/pokornost“, rekao je Bourla.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp