Još jedna iznenadna smrt – Preminuo mladi 19 – godišnji sportaš


Mladi igrač Lacrossa sa Sveučilišta Massachusetts Amherst s Long Islanda iznenada je preminuo u ponedjeljak ujutro sa samo 19 godina.

Aidan Kaminska, koji je odrastao u Port Jeffersonu, preminuo je “iznenada”, prema smrtovnici i obavijesti na Sveučilištu.

Niti na smrtovnici niti u obavijesti sveučilište ne navodi  uzrok smrti studenta kao niti cjepni status preminulog mladića.

Kaminski je bio druga godina faksa komunikacije i vezni igrač lacross momčadi UMass Amhersta, Minutemen.

Tinejdžer je bio poznat po “svom zaraznom osmijehu” i sposobnosti da bude “sjajan sportaš”, navodi se u njegovoj osmrtnici .

Studentske novine su ga proglasile rookyem tjedna i prozvale ga “nevjerojatnim herojem” nakon što je u travnju ove godine postigao tri gola protiv Sveučilišta Hofstra. Pridružio se CAA All-Ruiki momčadi za sezonu 2022 i završio sezonu imenovanjem u CAA All-Tournament timu 2022. godine.

Volio je životinje, duge šetnje prirodom, kuhanje i isprobavanje novih recepata. “Volio je šaliti se i nasmijavati druge ljude”, rekla je obitelj u njegovoj osmrtnici.

„Aidan je imao brojne prijatelje i mnogima je bio inspiracija“, navodi se u posljednjim pozdravima od strane prijatelja. “On će svima jako nedostajati.”

Ovo je druga “iznenadna” smrt sportaša u posljednja 24 sata. U Teksasu je preminuo proslavljeni igrač američkog nogometa Marion Barber koji je igrao na poziciji trkačeg beka za Dallas Teksas.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp