Čile uvodi obveznu četvrtu dozu cjepiva – Oni koji odbiju dobit će zabranu kretanja

Čile uvodi obveznu četvrtu dozu cjepiva – Oni koji odbiju dobit će zabranu kretanja

David Icke još 2020. godine rekao kako je plan globalnih elita da uvedu gensku terapiju putem cjepiva i da ona bude obavezna dvaput godišnje. Jer, prema njegovim riječima, gensku terapiju treba uzimati redovito, kako bi se genom izmijenio u smjeru u kojem oni to žele.

I evo danas, ono što je Icke najavljivao se ostvaruje. Genska mRNA cjepiva, koja dokazano mogu mijenjati genetski kod, su postala standard, i prezentira ih se kao veliki napredak u polju znanosti. Mora ih se uzimati svakih 6 mjeseci (dvaput godišnje), a onima koji odbiju uvode se brutalne restrikcije, kućni zatvor, kazne, nemogućnost imanja radnog mjesta i ostala sredstva prisile. Čini se da je Čile u ovom pitanju jedna od najnaprednijih zemalja.

Čileanci bez dvije dopunske injekcije cjepiva protiv Covid-19 neće moći obnoviti svoje covid propusnice od sljedećeg mjeseca, objavila je vlada u utorak.

“Od 1. lipnja počet će se blokirati covid propusnice za osobe koje nemaju četvrtu dozu ili tzv drugu booster dozu, a prošlo im je šest mjeseci ili više od posljednjeg cijepljenja”, rekao je zamjenik tajnika za javno zdravstvo Cristobal Cuadrado na konferenciji za novinare.

Dužnosnici poduzimaju “sve mjere kako bi povećanje broja slučajeva bilo pod kontrolom, za što su cjepivo, pranje ruku, korištenje maske za lice i fizička distanca neophodni”, dodao je Cuadrado.

Prema posljednjim podacima ministarstva zdravstva, više od milijun ljudi u toj južnoameričkoj zemlji nema valjanu propusnicu za mobilnost jer nisu primili prvo dopunsko cjepivo.

Propusnica omogućuje vlasnicima da prisustvuju masovnim okupljanjima, sastancima u zatvorenim mjestima, te između ostaloga putuju iz jedne regije u drugu.

Čile je do sada dao više od 53,4 milijuna doza cjepiva protiv Covid-19.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp