Boris Mišević – Najesen ne smije biti maski i ograničenja

Ljudi, stvar je jasnija nego ikada. Najesen ne smije biti maski i ograničenja. Recite im to otvorenog srca, bistrog uma i hladne glave. Pošaljite jaku poruku. Normalni ljudi, koji su svjesni da je život jedan i koji ga ne žele provesti pod maskama i suludim ograničenjima, velika su većina u Hrvatskoj. Vjerujte mi.

Budite glasniji nego ikada. Sada. I do jeseni cijelo vrijeme. Sada se kuje sudbina vas i vaše djece. Ovo je prijelomni trenutak u kojemu morate biti neposustljivi. Ovo je borba naše generacije koju nećemo izgubiti.

Nismo je ni započeli, ali izgubiti je nećemo sigurno. Kada pogledam svoga sina, ja to znam. Šerajte ovo svi i stisnite najveću podršku ikad. Da se vidi da nas ima i da ne prihvaćamo da nam gaze život i naređuju kako da ga provedemo.

Ajmo, ajde za Hrvatsku i za našu djecu. Sada, a ne tek najesen Nema varijanti, mutacija, plašenja. Samo život bez ograničenja, u okviru postojećih zakona i Ustavom zajamčenih sloboda. Prenesite poruku preko cijele planete. Hrvatska je normalna i takva će ostati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp