Slađana Velkov – Hoće li beogradski gaypride poslužiti globalistima za pokretanje pandemije majmunskih boginja?


Da li vam je imalo čudno sto je CDC (Centers for Disease Control and Prevention) na svojoj web stranici objavio da Majmunske boginje prenose homoseksualci? Kako to sada odjednom umjesto da se brani i propagira LGBT zajednica, ona se označava kao potencijalna prijetnja po zdravlje?

Nešto ovdje doista nije u redu. Podsjetit ću vas samo na dvije činjenice: U Srbiji (Beogradu) se u rujnu održava ,,EUROPRIDE”, Srbija je oduvijek bila omiljena meta za svako zlo.

Možete već i sami donijeti zaključak, ali evo još malo detalja. Dakle od 12. do18. rujna –  čitavih šest dana trajati će najezda LGBT pripadnika na Beograd. To nije samo par sati, to je punih šest dana!

Koliko će ih doći? Ne znam, ali to je Europski Pride i doći će njih mnogo njih iz cijele Europe, a govori se i iz svijeta. Neću se ovdje osvrtati na sve sto ovo okupljanje predstavlja, već samo na vezu s Majmunskim boginjama.

Dakle po službenom narativu boginje prenose homoseksualci, a Beograd će ih na šest dana biti pun. Uopće nije bitno da li doista homoseksualci prenose Majmunske boginje ili ne, i da li one uopće postoje. Jedino je bitno da je scena postavljena, Beogradski Europride moze lako posluziti kao izgovor za proglašenje epidemije tzv majmunskih boginja.

U tom slučaju, za očekivati je da Beograd bude zaključan kao Šangaj ubrzo nakon Pridea. Ako odmah nešto ne poduzmemo da spriječimo ovo zlo u rujnu, Beograd će biti preplavljen LGBT pripadnicima i policijom i bit će prekasno.

Ono sto trebamo napraviti jest da što više upozoravamo na ovaj scenario i nađemo način da uputimo službeni zahtjev nadležnim tijelima za otkazivanje BELGRADE PRIDE 2022, da napravimo što veću buku oko ovoga, da nitko ne može poslije reći da nije znao. Jer to će se najvjerojatnije dogoditi, vlast će izaći i reći: “Nažalost, pokazalo se da je održavanje Pridea bilo pogrešno, nismo očekivali da će doći do epidemije. Žao nam je, ali sada vas moramo sve zaključati“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp