Igrači Tampa Baya odbijaju nositi LGBTQ transeksualne propagandne dresove i poručuju: Mi vjerujemo u Isusa

Nekoliko igrača Tampa Bay Racea povuklo je svoju podršku za “gay pride” odbijajući nositi dresove “Pride Night” navodeći kao razlog svoju vjeru u Isusa Krista.

U nastojanju da svoju predanost [zajednici LGBTQ+] učini vidljivijom, Reiss je ove godine odlučio slijediti primjer Giantsa i dodati dugine logotipe svojim dresovima Pride Nighta, TB na svojim šeširima i desnim rukavima”, prenosi Tampa Bay Times.


Međutim, brojni igrači odlučili su skinuti svoj ponosni logo i nositi svoje uobičajene šešire, uključujući Jasona Adama, Jalena Bixa, Brooksa Reillyja, Jeffreyja Springsa i Ryana Thompsona.


Korisnici Twittera predvidljivo su tvrdili da su igrači koji su odlučili ne dati podršku pokretu kada su ih podržali svi organi establišmenta bili “homofobični”.


Međutim, Jason Adam je objasnio da je razlog odbijanja igrača da pokažu svoj stav taj što je gay ponos u potpunosti suprotan kršćanstvu.


“Mnogo toga se svodi na vjeru, želite li donijeti svoju odluku utemeljenu na vjeri”, rekao je Adam.

“Dakle, to je teška odluka. Jer na kraju smo svi rekli ono što želimo, a to je da znaju da su svi ovdje dobrodošli i voljeni. 

Ali kada stavimo tragove na svoja tijela, mislim da su mnogi dečki odlučili da je to samo stil života koji možda – ne gledajući nekoga s visine ili ne razmišljajući drugačije – samo ih možda ne želimo ohrabriti ako vjerujemo u Isusa, koji nas je potaknuo da živimo životnim stilom koji bi se suzdržao od takvog ponašanja, baš kao što (Isus) mene kao heteroseksualnog muškarca potiče da se suzdržim od spolnih odnosa izvan braka. Nije drugačije.”


“To nije osuđujuće. Nitko ni na koga ne gleda s visine. To je upravo ono u što vjerujemo, način života koji nas je potaknuo da živimo, za naše dobro, a ne da to poričemo. Ali opet, brinemo o tim muškarcima i ženama, brinemo o njima i želimo da se ovdje osjećaju sigurno i dobrodošli, dodao je.


I tako je nastao presedan – ako odbijete pokazati lojalnost jednoj od primarnih političkih predgrupa režima (LGBT lobi), jednostavno zato što imate drugačija uvjerenja, vi ste fanatični homofob podložan mogućem preziru.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp