Nenad Bakić – Oštromjerašima kao da nedostaju mjere

Nenad Bakić – Oštromjerašima kao da nedostaju mjere

Baš nevjerojatno. Virus je i dalje jednako opasan, a djelovanje cjepiva zamire već nakon par mjeseci (tako da je u Hrvatskoj malo tko njime zaštićen), a nemamo lockdowna, ne nosimo maske, nema potvrda, skoro nitko nije cijepio djecu, pa svejedno ovo.

Nije valjda da te voodoo metode ne rade i nisu nikad ni radile?! Za tražiti radikalne mjere moraš imati radikalno jake dokaze. Stoga je teret dokaza uvijek bio na lockdownerima / propusničarima / cjepišama djece. Nevjerojatna je činjenica da oni nisu nikad imali dokaze, a tražili su radikalne i promašene mjere.

Nikad nisu napravili epidemiološki model na osnovu kojeg bi pokušali dokazati učinke lockdowna ili cijepljenja djece, pa ni običnu analizu osim sramotnog Rudanovog S.U.K.O. ‘modela’, a on je vođa – to je dakle njihov doseg. Nije ni čudo da su Apelisti tražili tvrdi lockdown u prosincu 10 dana nakon vrha epidemije (koji sam ja ispravno izračunao). Teške neznalice.

Jako je čudno da novinari nisu nikad pitali te agresivne neznalice na čemu temelje svoje ekstremističke zahtjeve. Osim ono kad su pitali Bana da pojasni, pa je ispalo tragikomično, a on se jadničak posramljen povukao iz javnosti.

No ne treba zaboraviti da su većina tih oštromjeraša kršili i one mjere koje smo imali, pa kad su se objavljivale fotografije nazivali to ‘govorom mržnje’. Jednako tako i sada djelima pokazuju da ne vjeruju u svoje ‘teorije’. Jer iako više ne moraju nositi maske, ‘ostajati doma’ i pokazivati potvrde, oni bi, kako vjeruju, morali to raditi – inače su bakoubojice i bioteroristi (po vlastitoj teoriji).

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp