Nenad Šiprak – Slobodan čovjek najveća je prijetnja moćnicima

Nenad Šiprak – Slobodan čovjek najveća je prijetnja moćnicima

Vjerojatno smo već gotovo svi zaključili i postali svjesni da je ovaj postojeći sustav kakav prevladava danas u svijetu trenutno neodrživ i da se događaju ili će se dogoditi silne promjene. Neodrživ je, jer više ne odgovara onima koji upravljaju našim životima i sudbinama kao lutkama na koncu. Jer oni žele još više kontrole, žele nam u potpunosti oduzeti slobodu odlučivanja, jer slobodan čovjek očito za njih predstavlja najveću prijetnju.

Oni osim što su izazvali kaos, ponudit će nam rješenje koje će nam predstaviti kao da je to za naše dobro i za našu sigurnost. Učinit će sve da mi to njihovo “rješenje” prihvatimo. Prihvaćanjem toga mislim da se udaljujemo od pravih životnih vrijednosti i samog čovjeka. Oni ta rješenja kroje samo za vlastitu korist i bogaćenje. Jesmo li svjesni toga?

Svi smo svjesni da će se dogoditi promjene i to velike promjene i da moramo stvoriti novi svijet. Na nama je da li će to biti svijet skrojen po njihovim pravilima i mjerama, ili ćemo ga ipak skrojiti prema malo više ljudskim vrijednostima. Prilika se pruža i nama i njima. Odaberimo. Izbor je naš. Budimo toga svjesni.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp