Elia Pekica Pagon – Mudre misli i citati

Elia Pekica Pagon – Mudre misli i citati

„Mudre misli i citati“ 22. je po redu knjiga glavne urednice portala Epoha, autorice Elije Pekice Pagon. Zbirka je to njezinih mudrih misli objavljenih u njezinim brojnim esejima te na društvenim mrežama. Na zamolbu njezinih brojnih čitatelja da te mudre misli i citate objavi kao zasebnu knjigu, Elia je to s radošću i učinila. Knjiga je izašla iz tiska 04. lipnja ove godine.

“Mudre misli i citati. To su naši sati. Naši dani. Naše misli. Naši životi. Životi svih nas. Isprepleteni u lekcijama što ih jedni od drugih i jedni s drugima svakodnevno učimo. Zaustavljeno vrijeme. Zabilježene misli satkane od trenutaka u kojima su se rodile. Životna škola nikada nikome ne dosadi. U njoj si vječno mlad i znatiželjan. Koliko god misliš da si naučio o životu, on te uvijek iznova iznenadi i pokaže ti da si tek na početku i da još puno toga moraš naučiti. I svaki je dan novi početak. Nova životna lekcija. Radujmo mu se i dočekajmo svaki novi dan s osmijehom na licu.” Elia Pekica Pagon.

Knjiga “Mudre misli i citati” od ovog je tjedna u prodaji i sigurni smo da će razveseliti sve Elijine čitatelje. Cijena jednog primjerka je 100,00 kn. Primamo narudžbe u inbox (Messenger).

Hvala vam svima koji pratite i podržavate Elijin rad.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp