Američki vojni dužnosnik je predvidio da bi mRNA cjepivo protiv korone moglo biti privremeno obustavljeno zbog slučajeva miokarditisa

Američki vojni dužnosnik je predvidio da bi mRNA cjepivo protiv korone moglo biti privremeno obustavljeno zbog slučajeva miokarditisa

Američki vojni dužnosnik predvidio je da bi do prekida u korištenju cjepiva tvrtki Moderna i Pfizer protiv COVID-19 moglo doći ako se nakon cijepljenja otkrije više slučajeva upale srca, objavili su američki mediji prema novoprimljenim e-mailovima.

Harry Chang, potpukovnik u američkoj vojsci, dao je predviđanje 27. travnja 2021. godine, to jest, istoga dana kada je direktor američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) rekao da agencija ne vidi sigurnosni signal kada je u pitanju upala nakon primanja cjepiva protiv COVID-a. 19.

Chang je primijetio pauzu u korištenju cjepiva Johnson&Johnson zbog krvnih ugrušaka i rekao da bi povećani broj problema s upalom srca mogao uzrokovati slično djelovanje.

Pauza u korištenju Pfizera/Moderne (slično pauzi zbog stvaranja krvnog ugruška J&J) imat će negativan utjecaj na stope cijepljenja u SAD-u/CA; procijenjeno je malo vjerojatnim jer uzroci miokarditisa mogu dolaziti iz više izvora (npr. COVID, druga stanja, druga cjepiva/recepti, itd.), napisao je Chang u elektroničkoj pošti.

Međutim, povećana stopa izvještavanja o upali i medijskoj pozornosti vjerojatno će uzrokovati pauzu zbog sigurnosne provjere od strane ACIP/FDA“, dodao je, misleći na Savjetodavni odbor za imunizaciju, koji savjetuje CDC o cjepivima i Uprava za hranu i lijekove (FDA), koja odlučuje hoće li otkazati imunizaciju.

Chang je razgovarao s gospođom Tricijom Blocher, službenicom za javno zdravstvo Savezne države Kalifornije te drugim kalifornijskim i vojnim dužnosnicima. Reagirao je na priču da je američko Ministarstvo obrane otkrilo veći broj slučajeva upale srca kod pripadnika oružanih snaga nego što se to očekivalo nakon cijepljenja protiv korone.

Elektronička pošta bila je jedna od devetnaest stranica poruka koje je The Epoch Times primio prema Zakonu o slobodi informacija (Freedom of Information Act ).

Nema naznaka da su dužnosnici dalje istraživali postoji li moguća veza između cjepiva i upale srca odnosno miokarditisa.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp