Plansko provođenje hormonske neravnoteže

Plansko provođenje hormonske neravnoteže

U posljednjih nekoliko desetljeća svjedoci smo jedne od najvećih promjena u hormonskoj ravnoteži u ljudskoj povijesti. U vrlo stvarnom smislu, mnogi muškarci više nisu muškarci, mnoge žene više nisu žene. Najgore od svega je to što je ovaj razvoj univerzalno gurnut kao novi ideal.. nema više protona i elektrona, yina i yanga…

Našim svijetom upravljaju eugeničari koji doslovno žele uništiti čovječanstvo, a provođenje hormonske neravnoteže još je jedan način da svoje ciljeve provedu u djelo.

Najbolji način kontrole i uništavanja nacija je uništavanje njihovih korijena i temelja. Da bi se u stroju stvorile brojne konzumerističke zupčanike, treba uništiti njihovu ljubav i poštovanje prema vlastitoj temeljnoj prirodi i navesti ih da neprirodno prihvate isto tako moderno kao što je “progres”.

U kolektivnoj žurbi da prihvatimo ovu novu modu, rečeno nam je da nas bespogovorno prihvaćanje označava kao “dobre ljude, tolerantne, progresivne”, a one kojima to nije sasvim normalno stigmatizira se kao homofobične, rasistički nastrojene, mizantrope, primitivne itd. Čini se da se malo razmišlja o tome kako sve to utječe na djecu, nedostaje zdrava rasprava o posljedicama odgoja djeteta u domu bez zdravog i jasno definiranog muškog i ženskog utjecaja.

Vjerujemo li, kada je dobrobit djeteta u pitanju, u primjer prirode i ideje koje su pratile ljudsku povijest do prije nekoliko desetljeća, ili pak u ideje male šačice onih čiji su ciljevi, po vlastitim riječima, uništiti red, strukturu, kulturu i tradiciju.

Jedno je kockati se s vlastitim životima, ali potpuno drugačije kockati se s mentalnim zdravljem i dobrobiti budućih generacija.

“Hollywoodska” obmana, propaganda rodne konfuzije, rodna inverzija i kvarenje ljudske biologije pokušaji su da se uništi sveta muška i ženska dinamika, odvlačeći čovječanstvo od prirode. Razvod po prirodi može biti gori. Uđite u t-humanizam i bit će vam jasno kamo ovo vodi.

Ljudi povezani sa strojevima, tehnologijom i umjetnom inteligencijom sljedeći su korak. Aseksualni kiborzi bez seksa, s tijelima prožetim tehnologijom. To je gadost u koju vladari svijeta otvoreno guraju čovječanstvo. I dok se svađamo oko toga je li netko za ili protiv LGBTQ agende, gospodari iz sjene otvoreno guraju depopulaciju kao nešto što moramo prihvatiti.

Dnevni red treba biti jasno odvojen od slučajeva iz stvarnog života. Agresivna promocija kojoj svjedočimo svaki dan ne pomaže nikome, pa ni njima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp