Ernest Ramirez – Izgubio sam sina samo 5 dana nakon cijepljenja Pfizerom


Ernest Ramirez rekao je da je njegov 16-godišnji sin iznenada preminuo svega pet dana nakon što je primio Pfizer cjepivo.

Na svom pogrebu, Ernesto Ramirez Jr. nosio je svijetloplavo odijelo i naočale koje je nosio na mnogim fotografijama koje je napravio s prijateljima i obitelji tijekom svog mladog i prerano svršenog života.

Šesnaestogodišnjak je položen na počinak u travnju 2021. godine kada je postao jedan od stotina tisuća Amerikanaca preminulih neprirodnom smrću tijekom pandemije COVID-19, ostavivši njegovu obitelj u šoku.

Ernestov otac je posljednji put tog proljetnog dana pogledao svoje dijete s visine. Odjeven u plavu košulju na kopčanje, oprostio se od sina koji je ležao u kovčegu ukrašenim raspelom.

Zbogom mom dječačiću“, rekao je ožalošćeni Ernest Ramirez u svom tweetu za vrijeme tih posljednjih trenutaka.

Ernesto Ramirez Jr. bio je jedno od stotina američke djece prerano odvedene tijekom pandemije COVID-19. Samo, njegov život nije oduzeo COVID-19.

Njegov otac i medijski izvještaji govore da je Ernesto umro pet dana nakon što je uzeo cjepivo koje ga je trebalo zaštititi.

Dva mjeseca nakon Ernestove smrti, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavili su da su uočene atipične razine upale srca kod nekih pacijenata nakon cijepljenja protiv COVID-19, osobito kod mladića koji su primili drugu dozu mRNA cjepiva.

Dr. Tom Shimabukuro, zamjenik ravnatelja Ureda za sigurnost imunizacije CDC-a, rekao je savjetodavnoj skupini FDA da je potvrđeno 226 slučajeva miokarditisa (ili perikarditisa) kod ljudi mlađih od 30 godina koji su uzeli cjepivo.

“Uobičajeno bi se za ovu dobnu skupinu očekivalo manje od 100 slučajeva”, izvijestio je tada NBC News, dodajući da je potrebna daljnja istraga kako bi se potvrdilo jesu li problemi sa srcem proizašli iz cjepiva.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp