Unatoč trostrukom cijepljenju Trudeau ponovno pozotivan na coronu: pozvao je sve Kanađane da prime booster dozu

Unatoč trostrukom cijepljenju Trudeau ponovno pozotivan na coronu: pozvao je sve Kanađane da prime booster dozu

Trostruko cijepljeni kanadski premijer Justin Trudeau objavio je danas da je drugi put pozitivan na SARS-CoV-2 i da će biti u izolaciji unatoč snažnom i spasonosnom cjepivu koje je prema službenim izvještajima primio već tri puta i koje ga ponovno nije uspjelo zaštititi.

Pozitivan sam na testu na COVID-19. Pratit ću javnozdravstvene smjernice i izolirati se. Osjećam se dobro, ali to je zato što sam uspio. Dakle, ako niste, cijepite se – i ako možete, dotjerajte. “Zaštitimo svoj zdravstveni sustav, jedni druge i sebe”, napisao je Trudeau na Twitteru.

Trudeauov drugi slučaj COVID-a 19 dolazi samo nekoliko dana nakon sudjelovanja na američkom summitu u Los Angelesu s američkim predsjednikom Bidenom, prvom damom Jill Biden i gradonačelnikom Los Angelesa Gavinom Newsomom, koji je i sam bio pozitivan na SARS-CoV-2 krajem prošle godine. mjesec.

Trudeau je ranije bio pozitivan na SARS-CoV-2 krajem siječnja, zajedno sa svoje dvoje djece, samo nekoliko tjedana nakon što je primio dopunsko cjepivo protiv COVID-19.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp