Ivan Pokupec – LGBT transrodna propaganda ovoga je puta doista otišla predaleko, sada su krenuli i na djecu

Ivan Pokupec – LGBT transrodna propaganda ovoga je puta doista otišla predaleko, sada su krenuli i na djecu

Vjerujem da 99,9% ljudi u ovoj zemlji, uključujući i mene, uopće nije briga s kim spavate. Apsolutno vaša stvar, dok god uz pristanak sudjeluju odrasle osobe.

No homo i rodna propaganda, uz financijsku podršku izvana i institucionalnu iznutra, sve agresivnije grabe prema sve nižim uzrastima.

Pa naši novinarčići već pišu o gay učenicima, a udruge im omogućavaju polaženje programa o “rodnoj toleranciji”. Sve uz blagoslov Agencije za odgoj i obrazovanje te Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

Priča je uvijek ista, “manjinska”: jaaako su ugroženi. Ne zna se tko ih ugrožava, kada, ni kako – kao na fotografiji s LGBT partyja iz Varaždina na kojoj ih čuva policija i zaštitari, samo fale napadači – ali ugroženi su. Diskriminirani. Žrtve.

Na temelju toga traže prvo toleranciju. Zatim razumijevanje. Potom da se njihovi izbori slave kao nešto predivno. I na kraju zakonom zahtijevaju da u tome sudjelujemo.

To je u inozemstvu već jasno vidljivo, gdje se polako otpor prema hiperseksualizaciji djece od strane roditelja počinje tretirati kao zlostavljanje, nakon čega “brigu” za njih preuzima država.

Homoseksualne osobe ne treba tretirati kao bolesne. Niti transrodne. Ali ljevičarsku ideologiju koja ih koristi kako bi država uspostavila vlasništvo nad našom djecom treba likvidirati, spaliti i duboko zakopati u neoznačeni grob. Jer veće bolesti od te nema.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp