Rusija je u 100 dana rata pod sankcijama zaradila 100 milijardi dolara


Poskupljenja nisu izazvana ratom u Ukrajini i ruskom invazijom već su rat u Ukrajini i ruska invazija ciljano aktivirani u trenutku ukidanja plandemijskih mjera da bi se fokus javnosti s plandemijskog narativa naglo prebacio na “ratni” mod kako bi na osnovu “vojne invazije” za sve grijehe globalnog terora bila kriva samo “ruska invazija”..

To je sve dio malo većeg plana globalnih prekrajanja i sigurne uspostave NWO-a.

Kako je Putin Hazar koji unutar NWO-a igra jako bitnu ulogu ruska invazija na Ukrajinu nije nikakva oslobodilačka akcija već je pomno planirana strateška operacija koja velikim igračima donosi ostvarenje geostrateških planova, ali uz to donosi i vrtoglavu financijsku dobit.

Rusija je u 100 dana rata pod “sankcijama” zaradila 100 milijardi dolara, a Amerikanci također trljaju ruke jer je invazijom na Ukrajinu njihova NATO ratna zvijer dobila smisao utvrđivanja geostrateških ciljeva i planova unutar EU.

Rusi i Amerikanci imaju svoje geostrateške ciljeve u Europi a rat i jednima i drugima podjednako odgovara jer bez aktiviranja ratova i umjetnih kriza njihovi planovi ostaju nedostižni s toga pokretanje ratnih događanja i izazivanje umjetnih kriza na Europskom kontinentu podjednako odgovara i Rusima i Amerikanci.

Da li Rusi i Amerikanci rade zajedno?

Naravno da rade, Amerikanci su organizirali ratne provokacije i razbijanje Ukrajine, a te planove su im omogućili Rusi vojnom invazijom i jedni bez drugih ne bih mogli ništa ostvariti, dakle veliki igrači uvijek rade zajedno čak i onda kada izgleda da međusobno ratuju, tada zapravo i jedni i drugi trljaju ruke i ostvaruju zadane ciljeve.

Zapravo nalazimo se u WW3 koji je počeo rušenjem WTC blizanaca o čemu Putin ima sve podatke. Kao bivši časnik  KGB-a jako je dobro upućen tko je, kako i zašto izveo operaciju na osnovu koje je pokrenut globalni rat protiv čovječanstva i niz krvavih invazija na suverene države Bliskog istoka..

Putin je mogao raskrinkati što se dogodilo, ali umjesto toga hladno je gledao kako zapadni vampiri pokreću ratove, razbijaju i preuzimaju državu za državom, a najsramotniji primjer izdaje, pljačke i ubojstva jest progon i ubojstvo velikog sina Afrike, Moamera Gadafija koji je od pustinje napravio najjaču pilot projekt državu koja je mogla biti primjer svima..

Putin se nije odvažio staviti veto, a da ne govorimo koliko je pogodovao šutnjom i nedjelovanjem da bi danas istog mnogi veličali kao nekog novog Mesiju i spasitelja?

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp