Šokantne mikroskopske fotografije krvnih ugrušaka izvađenih iz iznenada preminulih osoba

Šokantne mikroskopske fotografije krvnih ugrušaka izvađenih iz iznenada preminulih osoba

Pogledajte seriju fotografija objavljenih na stranicama naturalnews.com, koje prikazuju mikroskopske prikaze krvnih ugrušaka izvađenih iz tijela „iznenada preminulih“ osoba, pod različitim mikroskopskim uvećanjima.

Za razliku od normalnih krvnih ugrušaka koji su želatinasti, ovi ugrušci sadrže iznimno velike i složene ponavljajuće strukturne elemente, a svi su izvađeni unutar nekoliko sati nakon smrti i nisu rezultat postmortem zastoja krvi, niti su zgrušana krv.

Do ovih uzoraka došla je dr. Jane Ruby, posredstvom osobe zadužene za balzamiranje umrlih Richarda Hirschmana.

Ove strukture pokazuju slijedeća svojstva:

  • Čvrste su, vlaknaste i elastične, pokazuju svojstva materijala slična malim gumenim vrpcama;
  • Sastoje se od mnogih malih, vlaknastih niti;
  • Ove vlaknaste niti pokazuju ponavljajuće obrasce nalik ljuskama, kao da je tijelo programirano da izgradi drugi oblik života unutar krvnih žila;
  • Na tim ugrušcima nalaze se čudne kristalne strukture koje pokazuju prozirnost i otpornost na uobičajene tehnike bojanja;
  • Neke strukture nalikuju strukturi mikročipa (na fotografijama u nastavku);

Kontekst za razumijevanje fotografija je slijedeći:

  • uzorci “krvnih ugrušaka” dobiveni su od osobe koja je zadužena za balzamiranje (Richard Hirschman) i ne radi se o krvnim žilama niti drugim tkivima. To su strukture izvađene iz krvnih žila tijekom postupaka balzamiranja.
  • Uzorci su obojani standardnim tehnikama bojenja po gramu koje se koriste za mikrobiologiju kako bi se poboljšao strukturni kontrast tijekom mikroskopije. 
  • Uzorci su nakon bojanja isprani etilnim alkoholom i pripremljeni na stakalcima koristeći standardnu ​​pripremu uzoraka tkiva za mikroskopiju.
  • Povećanje mikroskopa varira od 20x do 1500x.


Mikroskopski set fotografija br.1: Čudne nano strukture slične kristalima

Ovaj prvi set prikazuje čudne kristalne strukture koje se odupiru tehnikama bojenja i čini se da pokazuju neku vrstu nano-razmjera, jasne kristalne strukture koje se inače nikada ne bi pojavile u krvi ili krvnim ugrušcima.
Što je sve ovo?

Iako se još ne zna o čemu se radi, evidentno je da se ne radi o zgrušanim krvnim stanicama, jer da je to slučaj tada bi se pri povećanju od 1500x mogle vidjeti pojedinačne krvne stanice. Dakle, ne radi se o krvnim stanicama, već proteinskim strukturama .

Proteinske strukture koje su prikazane vjerojatno su rezultat uputa za sintezu proteina mRNA koje su ubrizgane ljudima pod lažnim nazivom “cjepiva”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp