Amerika: Nova pucnjava u crkvi sa smrtnim ishodima – Je li ovo sve dio plana Duboke države?

Očigledno, čini se da “Duboka država” nastavlja raditi na razoružavanju Amerike kroz propagandu pucnjave i masovnih ubojstava. Ne može se reći da je slučajnost što je u posljednjih mjesec dana bilo na desetke pucnjave s velikim brojem žrtava, što se do sada nikada nije dogodilo u tolikom broju, a ako kažete da je to slučajnost, samo se sjetite 11. rujna i rušenja “Blizanaca”.

Prema izvješćima medija, dvije osobe su ubijene, a jedna je ozlijeđena nakon što je osoba sinoć pucala na manju skupinu okupljenu u crkvi u blizini jednog od velikih gradova u američkoj državi Alabami, prije nego što je intervenirala policija, priopćile su vlasti.

Napad se dogodio u crkvi u predgrađu Birbinghama, Vestavia Hills, priopćila je policija i dodala da je odmah stigla na mjesto događaja kada je dobila poziv da postoji aktivan napadač.

“Kako smo razumjeli okolnosti, jedan neovisni osumnjičenik ušao je na sastanak male grupe u crkvi i počeo pucati. “Tri osobe su pogođene, dvije su poginule, a jedna je prevezena u bolnicu s nepoznatim ozljedama”, izjavili su iz policije je i dodali da je napadač zadržan.

Policija nije identificirala ni osumnjičenog ni žrtvu, niti su dali dodatne detalje o napadu, a za danas je planirano obraćanje novinarima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp