Josip Malbaša – Nitko od globalnih šefova nije na strani ljudi, istine i Boga


Razlog broj 1 zašto se sve ovo događa i koji je konačni smisao poganog nastojanja globalnih šefova da nas u potpunosti izmjene i podrede svojim “novim” planovima…. Nitko od globalnih šefova nije na strani ljudi, Istine i Boga i svi oni zajedno rade na strani mračnih entiteta kako bi pokušali spriječiti neminovno buđenje individua koje pokreću evoluciju čovječanstva iz nesvjesnog u svjesno….

Svaki probuđeni pojedinac ili onaj koji je na putu ne samo da je njihov smrtni neprijatelj već je i sveopća opasnost koja malom iskrom može zapaliti vatru koju oni uza svu svoju moć, tehnologiju i surovost ne mogu i ne umiju ugasiti..!!

Njihov najveći strah je strah od unutarnjih spoznaja i od buđenja Duša jer svaka budna Duša više ne podliježe strahu i njihovim programima kontrole uma i kao takva prestaje biti njihov resurs.

Znači ključ svih promjena jeste u buđenju individue jer nakon tih ostvarenja i spoznaja osoba gleda kroz prevare i manipulacije s osmjehom na licu i kao takva biva oslobođena opsjena i iluzija kojima je zadatak da čovječanstvo i u budućim vremenima zadrži nesvjesno i u ropstvu..

Stoga sva ova tehnološka i energetska priča, plandemije, krize, ratovi i sveopće ludilo jesu posljedica nastojanja da se spriječi duhovni razvoj čovječanstva kako bi mračni paraziti i njihovi podanici koji tisućama godina egzistiraju na račun uspavanih ljudi i u budućim vremenima osigurali siguran i stabilan izvor energije i hrane.

Sva ta mračna i teška priča pada u vodu kada se individua oslobodi negativnih utjecaja. Kada se individua jednom osvijesti, daleko nadilazi moć manipulacije i uza svu njihovu superiornu tehnologiju ti mračni negativci ostaju potpuno bespomoćni i shrvani jer su razotkriveni, a s tim i njihova moć i utjecaj nestaju…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp