Na službenoj stranici američkog Nacionalnog instituta za zdravlje objavljena cijela istina o pLandemiji Covid-19

Na službenoj stranici američkog Nacionalnog instituta za zdravlje objavljena cijela istina o pLandemiji Covid-19

Doslovno sve čemu svjedočimo posljednje dvije godine je činjenično  navedeno počevši od toga da ovaj događaj nikada nije zadovoljio kriterije za pandemiju. Svjetska zdravstvena organizacija promijenila je kriterije kako bi ovo učinila pandemijom. Da bi se kvalificirao za status pandemije, virus mora imati visoku stopu smrtnosti za ogromnu većinu ljudi, što nije imao (sa stopom preživljavanja od 99,98%) i ne smije imati poznate postojeće tretmane – koje je ovaj virus imao, zapravo imao je veći broj vrlo uspješnih tretmana.

Ovo je samo dio sadržaja od Covid -19 sa službene stranice američkog Nacionalnog zdravstvenog instituta.

„Pandemija COVID-19 jedan je od događaja zaraznih bolesti kojima se najviše manipulira u povijesti, koju karakteriziraju službene laži u beskonačnom toku koje vode vladini birokrati, medicinska udruženja, medicinski odbori, mediji i međunarodne agencije. Svjedoci smo dugog spiska neviđenih upada u medicinsku praksu, uključujući napade na medicinske stručnjake, uništavanje medicinskih karijera među doktorima koji odbijaju sudjelovati u ubijanju svojih pacijenata i masovnog režima zdravstvene zaštite, predvođenih nekvalificiranim osobama sa ogromnim bogatstvom, moći i utjecajem.

Po prvi put u američkoj povijesti, predsjednik, guverneri, gradonačelnici, bolnički administratori i savezni birokrati određuju medicinske tretmane koji se ne zasnivaju na točnim znanstveno osnovanim ili čak na iskustvima zasnovanim informacijama, već radije da bi prisilili na prihvaćanje posebnih oblika njege i “prevencije” — uključujući remdesivir, upotrebu respiratora i na kraju niza u suštini neprovjerenih mRNA cjepiva. Po prvi put u povijesti medicinskog liječenja, protokoli se ne formuliraju na osnovu iskustva liječnika koji uspješno liječe najveći broj pacijenata, već pojedinaca i birokrata koji nikada nisu liječili niti jednog pacijenta – uključujući Anthony Faucia, Billa Gatesa, EcoHealth Alijansu, CDC, WHO, državni službenici za javno zdravstvo i bolnički administratori.

Mediji (TV, novine, časopisi, itd.), liječnička društva, državni medicinski odbori i vlasnici društvenih medija odredili su se da budu jedini izvor informacija o ovoj takozvanoj „pandemiji“. Uklonjene su web stranice, demonizirani su visokokvalificirani i iskusni klinički liječnici i znanstveni stručnjaci iz područja infektivnih bolesti, uništene su karijere, a sve neslagane informacije označene su kao “dezinformacije” i “opasne laži”, čak i kada su dobivene od vrhunskih stručnjaka. u područjima virologije, zaraznih bolesti, plućne intenzivne njege i epidemiologije. Do ovih zamračenja istine dolazi čak i kada su ove informacije potkrijepljene opsežnim znanstvenim citatima nekih od najkvalificiranijih medicinskih specijalista u svijetu.

Federalni zakon o zaštiti potaknuo je ovu ljudsku katastrofu tako što je svim američkim bolnicama ponudio do 39.000 dolara za svakog pacijenta intenzivne njege kojeg stavljaju na respiratore, usprkos činjenici da je i ranije bilo očigledno da su respiratori glavni uzrok smrti među ovim pacijentima od povjerenja koji ništa ne sumnjaju. Osim toga, bolnice su primale 12.000 dolara za svakog pacijenta koji je primljen na intenzivnu njegu – objašnjavajući, zašto su sve savezne medicinske birokracije (CDC, FDA, NIAID, NIH, itd.) učinile sve što je bilo u njihovoj moći da spriječe život – ušteda ranih tretmana. Dopustiti pacijentima da si zdravlje pogoršaju do te mjere da im je potrebna hospitalizacija, značilo je veliki novac za sve bolnice.

Televizijski mediji većinu svog budžeta za oglašavanje primaju od međunarodnih farmaceutskih kompanija – to stvara neodoljiv utjecaj da se izvještava o svim izmišljenim studijama koje podržavaju njihova cjepiva i druge takozvane tretmane. Samo u 2020. farmaceutska industrija je na takvo oglašavanje potrošila 6,56 milijardi dolara. Reklamiranje na Pharma TV iznosilo je 4,58 milijardi, ili nevjerojatnih 75% njihovog budžeta. Time se kupuje veliki utjecaj i kontrola nad medijima. Svjetski poznati stručnjaci iz svih područja zaraznih bolesti isključeni su iz medija i društvenih mreža ako na bilo koji način odstupe od izmišljenih laži i izvrtanja proizvođača ovih cjepiva. Pored toga, ove farmaceutske kompanije troše desetine milijuna na oglašavanje na društvenim mrežama, a Pfizer prednjači sa 55 milijuna dolara u prošloj godini.

Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp