Skandalozno – Poznati liječnik tjera vlastitu bebu da nosi masku na licu i pritom je ugradio zračni filter na njena kolica


Poznati pedijatar izazvao je kontroverzu i zgražanje svojim objavama na Twitteru otkrivajući da tjera svoju bebu da nosi masku za lice i da pritom još koristi uređaj za zračni filter pričvršćen na kolica kako bi se ‘zaštitio’ od COVID-a 19.

Dr. Greg Kelly, koji ima preko 22.000 sljedbenika, specijalist je intenzivne njege sa sjedištem u Australiji. On se naime i dalje zalaže da stroga ograničenja COVID-a ostaju na snazi ​​unatoč činjenici što se čini da se pandemija polako bliži kraju i da su mjere bezvrijedne.

Kelly je u jednom tweetu objavio sliku svoje male bebe koja nosi masku za lice žaleći se da ona ne funkcionira dobro jer ju beba stalno skida.

U drugom postu liječnik se hvali kako je kompletna kolica prekrio sofisticiranim zračnim filterom.

U drugom tweetu na istu temu, Kelly kaže da nakon što se cjepiva protiv COVID-a odobre za bebe: “Svakako ćemo cijepiti našu bebu.”

Kao što su neka istraživanja pokazala ranije, izolacija od COVID-a i nošenje maski za lice uzrokovali su ozbiljne poremećaje u razvoju djece i beba. Logopedi su upozorili da su oba faktora uzrokovala ogroman porast djece koja pate od govornih i kognitivnih problema.

Istraživanje koje su proveli istraživači sa Sveučilišta Brown otkrilo je da su prosječni rezultati kvocijenta inteligencije male djece rođene tijekom pandemije pali za čak 22 boda, dok su verbalna, motorička i kognitivna izvedba patila zbog izolacije.

Zasebno istraživanje s Kraljevskog koledža govornih i jezičnih terapeuta otkrilo je da “ponovljene blokade ostavljaju malu djecu nesposobnom igrati se i naučiti kako komunicirati, usporavajući pritom njihov razvoj“.

Kao što smo istakli ranije ovog tjedna, druga studija koju je objavio Times pokazala je da zahvaljujući društvenoj izolaciji uzrokovanoj izolacijom mnoga djeca koja idu u osnovnu školu ne mogu izgovoriti vlastito ime.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp