Priopćenje Marka Franciškovića iz zatvora Remetinec


Nakon što je pročitao niz prepiski na facebooku vezanih za svog odvjetnika Zvonimira Hodaka, Marko se pisanim putem odlučio obratiti javnosti. Dokument će u svom originalnom obliku –  ispisan Markovim rukopisom i upotpunjen Markovim potpisom moći biti objavljen tek kada Marko izađe na slobodu. 

Mi vam ovim putem prenosimo dio teksta iz navedenog priopćenja: 

Remetinec 13.06.2022.

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!

PRIOPĆENJE

Povodom informacija prisutnih u javnosti o odnosu odvjetnika Zvonimira Hodaka i njegovom radu i djelovanju u odnosu na moj slučaj i pripadni predmet, odlučio sam se ovim putem obratiti zainteresiranima.

Da bude jasno, Allah je moj zaštitnik i pored Njega drugih zaštitnika ne trebam. U tom duhovnom kontekstu ja sam miran i znam da će ovi spletkaroši upasti u vlastite spletke i sve otrovne strelice koje se ispaljuju protiv mene vratit će im se natrag, ako Bog da.

Odvjetnika Zvonimira Hodaka dobio sam upravo po navedenome Allahovom određenju i sve ovo vrijeme samo potvrđuje da je to najbolje što sam mogao dobiti i ne bih mijenjao g. Hodaka za ni jednog drugog odvjetnika.

Da ne izostavim odvjetničku vježbenicu Emu Pokopac koja je također važan dio meni dostavljene pomoći u ovome ratu svjetla i tame u kojemu se svi nalazimo i trebamo izabrati biti na Pravome putu.

Ako nekome i dalje nešto nije jasno, neka se strpi pa kad bude bilo pravo vrijeme i mogućnost, onda ću moći sve detaljnije objasniti i obrazložiti svim informacijama kojima jedino ja raspolažem o odnosu mene i odvjetnika Zvonimira Hodaka i cijelog slučaja.

Želim svima svako dobro i da im Gospodar podari uputu, zaštitu, strpljivost, izdržljivost i hrabrost u borbi na Allahovom putu.

U Zagrebu, 13.06.2022.
Marko Francišković

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp