Priopćenje Marka Franciškovića iz zatvora Remetinec

Priopćenje Marka Franciškovića iz zatvora Remetinec

Nakon što je pročitao niz prepiski na facebooku vezanih za svog odvjetnika Zvonimira Hodaka, Marko se pisanim putem odlučio obratiti javnosti. Dokument će u svom originalnom obliku –  ispisan Markovim rukopisom i upotpunjen Markovim potpisom moći biti objavljen tek kada Marko izađe na slobodu. 

Mi vam ovim putem prenosimo dio teksta iz navedenog priopćenja: 

Remetinec 13.06.2022.

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!

PRIOPĆENJE

Povodom informacija prisutnih u javnosti o odnosu odvjetnika Zvonimira Hodaka i njegovom radu i djelovanju u odnosu na moj slučaj i pripadni predmet, odlučio sam se ovim putem obratiti zainteresiranima.

Da bude jasno, Allah je moj zaštitnik i pored Njega drugih zaštitnika ne trebam. U tom duhovnom kontekstu ja sam miran i znam da će ovi spletkaroši upasti u vlastite spletke i sve otrovne strelice koje se ispaljuju protiv mene vratit će im se natrag, ako Bog da.

Odvjetnika Zvonimira Hodaka dobio sam upravo po navedenome Allahovom određenju i sve ovo vrijeme samo potvrđuje da je to najbolje što sam mogao dobiti i ne bih mijenjao g. Hodaka za ni jednog drugog odvjetnika.

Da ne izostavim odvjetničku vježbenicu Emu Pokopac koja je također važan dio meni dostavljene pomoći u ovome ratu svjetla i tame u kojemu se svi nalazimo i trebamo izabrati biti na Pravome putu.

Ako nekome i dalje nešto nije jasno, neka se strpi pa kad bude bilo pravo vrijeme i mogućnost, onda ću moći sve detaljnije objasniti i obrazložiti svim informacijama kojima jedino ja raspolažem o odnosu mene i odvjetnika Zvonimira Hodaka i cijelog slučaja.

Želim svima svako dobro i da im Gospodar podari uputu, zaštitu, strpljivost, izdržljivost i hrabrost u borbi na Allahovom putu.

U Zagrebu, 13.06.2022.
Marko Francišković

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp