Šokantno – Njegovateljica brutalno pretukla invalidnu umirovljenicu, a potom ju opljačkala te pobjegla

Šokantno – Njegovateljica brutalno pretukla invalidnu umirovljenicu, a potom ju opljačkala te pobjegla

Znali smo da se danas svašta događa i da ima svakojakih prevaranata, ali eto, uvijek se iznova iznenadimo kada vidimo što su sve ljudi spremni jedni drugima učiniti kako bi se domogli neke materijalne koristi. Putem društvenih mreža, točnije putem Facebook profila Roberta Međugorca, do nas je došla priča, ili bolje rečeno apel cijenjene gospođe Vesne Škulić kojeg je objavila 15. lipnja ove godine na svom Facebook profilu. Šokirani onim što smo pročitali, njezin apel prenosimo u cijelosti u želji da joj se ovakvo što više nikada ne dogodi.

Svima!

Molim vas dijelite da ne bi još netko nastradao!

Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu.

Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica. Prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala mi maramom usta i odvukla me na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja.

Zatvorila je mog psa u kupaonu da mi ni on ne može pomoći, a mene je vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na tv-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru.

Policija , hitna pomoć i vatrogasci došli su oko pola noći. Dakle – tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraka i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati upomoć. Na svu sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja.

Upozoravam sve ljude čiji se brojevi nalaze u mojim mobitelima da postoji mogućnost uznemiravanja i ja im se unaprijed ispričavam. Ona se zove Irena Dubnica, iz Beograda je, ali je određeno vrijeme živjela u Zagrebu.

Ovo je njena fotografija od prije nekoliko dana. Ima kratku smeđu kosu, a ovo su ekstenzije. Teška je oko sto kg i visoka oko 1,70.“

Na što smo kao društvo spali da se ovako dovode u životnu opasnost i pljačkaju invalidi i to od strane pružatelja usluga kućne njege i pomoći. Krajnje nemoralno i sramotno. Nadamo se da je ovaj slučaj u međuvremenu u svoje ruke preuzela policija i da će isti biti uspješno riješen te da nitko više neće ovakvo što doživjeti. Pustiti u kuću nekog s punim povjerenjem da će brinuti o tebi, platiti tu osobu i onda doživjeti ovo, pa to je prestrašno.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp