Krešimir Mišak – Smrt transhumanizmu, sloboda narodu!

Krešimir Mišak – Smrt transhumanizmu, sloboda narodu!

Krešimir Mišak samozatajni je autor i čovjek koji neke stvari naprosto vidi bolje od ostalih, ali i prije velikog broja drugih ljudi. I jučer, i danas i sutra – Krešo je jednako aktualan. Danas kada se na sve strane govori o Četvrtoj industrijskoj revoluciji i stapanju čovjeka sa strojem, prisjetimo se svih njegovih briljantnih emisija Na rubu znanosti u kojima nas on već godinama prijateljski upozorava na sve ono što bi se moglo dogoditi u bliskoj nam budućnosti i staviti pod zajednički nazivnik teorija zavjere, a što svakim danom pred našim očima prestaje biti teorija zavjere pokazujući se istinitim. Maske padaju jedna po jedna, klupko se polako odmotava, a istina je svakim danom sve bliže i bliže…

Najlakše je nekoga zlobno prozvati ‘teoretičarem zavjere’, nalijepiti mu neku etiketu kako bi ga se diskreditiralo. Upravo se to dogodilo i Krešimiru Mišaku kojega danas plaćeni i omraženi cenzori na veliko cenzuriraju kada kojim slučajem progovori o nekoj gorućoj temi protivno zadanom narativu. No, to njega nikada nije previše brinulo.

Entuzijast kakav jest, Krešimir Mišak nastavlja mirno i sigurnim korakom ići svojim putem i proučavati svijet u kojem živimo iskrenom znatiželjom djeteta, što je danas uistinu rijetkost, potičući nas da ovaj svijet promatramo svojim očima, a na očima koje nam nameće sustav putem svog obrazovnog programa i svojih medija.

Nemojmo dozvoliti da nas programiraju. Potražimo sami odgovore na pitanja koja nas muče. Preporučamo vam odličnu Krešinu knjigu „Smrt transhumanizmu, sloboda narodu“ koju bi svatko trebao pročitati jer se dotiče vrlo aktualnih tema na vrlo poseban način.

Ovom prigodom prenosimo jedno od njegovih brojnih gostovanja u Podcastu Inkubator (Ratko Martinović) u kojem se Krešimir Mišak osvrće upravo na transhumanizam koji od nas želi napraviti zombije ovisne o tehnologiji. O nama samima ovisi hoćemo li to što nam moćnici spremaju dozvoliti i ići linijom manjeg otpora ili ćemo se svemu tome oduprijeti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp