Šok u NBA ligi: nova iznenadna smrt – preminuo 26-godišnji Caleb Swanigan

Caleb Swanigan je u NBA stigao 2017. godine kada ga je Portland izabrao kao 26. picka prve runde na Draftu. U najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu igrao je tri sezone, ukupno je odigrao 75 utakmice.

Vijest o smrti bivšeg košarkaša zavila je NBA ligu u crno. Caleb Swanigan (25), bivši član Portlanda i Sacramento Kingsa, preminuo je iznenada u 26. godini života. Američki mediji pišu kako je riječ o prirodnoj smrti, no još ništa nije potvrđeno.

Slomljeno nam je srce zbog smrti bivšeg igrača Trail Blazersa Caleba Swanigana. Naše misli i molitve su s Calebovom obitelji, prijateljima i svima koji su ga voljeli. Počivaj u miru, Biggie“ – oprostili su se Trailblazersi od svog bivšeg igrača.

Caleb je u NBA stigao 2017. godine kada ga je Portland izabrao kao 26. picka prve runde na Draftu. U najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu igrao je tri sezone, ukupno je odigrao 75 utakmica te je bio i član Sacramento Kingsa. Kratko vrijeme bio je suigrač našeg Marija Hezonje u Blazersima. 

Od 2020. godine bio je bez kluba nakon što ga je Portland otpustio, a prije godinu dana kružile su fotografije na kojima je bio neprepoznatljiv. Imao je problema s kilogramima, ali i sa zakonom. Policija ga je uhvatila s više od 200 kilograma marihuane.

Vijest o njegovoj smrti šokirala je mnoge. Jedan mladi život ugašen je u 26. godini…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp