Nova iznenadna smrt u NFL-u – Mladi sportaš pronađen mrtav


Tužne vijesti i dalje stižu iz Amerike, gdje je “iznenada” preminuo još jedan mladi sportaš. Jaylon Ferguson, branič Baltimore Ravensa, momčadi koja igra u NFL-u, iznenada je preminuo u 26. godini.

Ferguson je pronađen mrtav u kući u sjevernom Baltimoreu. Liječnici i policija pokušali su mu pružiti prvu pomoć, ali nije bilo spasa.

Policija Baltimorea priopćila je da na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi nasilja, te da nema tragova nasilnog ulaska u kuću.

Glavni mediji već pronalaze način da opravdaju smrt mladog sportaša, navodeći da se “možda predozirao” izbjegavajući prenošenje informacija o njegovom statusu cijepljenja i mogućnosti da je smrt nastupila kao posljedica eksperimentalnog cjepiva. .

Povodom tragičnog događaja, Baltimore Ravens su također objavili:

“Duboko smo tužni zbog tragične smrti Jalona Fergusona. Bio je ljubazan, pun poštovanja mladić širokog osmijeha i zarazne osobnosti. Izražavamo iskrenu sućut obitelji i prijateljima Ceylona dok žalimo zbog prerane smrti.”

Ferguson je u Baltimoreu od 2019. godine kada je izabran kao 85. izbor u trećoj rundi drafta. Ove godine je bio na svim treninzima nakon sezone i dosta je smršavio, bio je poznat i po svom humanitarnom radu, pomogao je rodnom Rastonu u Louisiani 2019. zbog tornada koji je napravio veliku štetu. Tom je prilikom pomagao ljudima, donosio hranu i vodu te uklanjao drveće s ulica.

Ferguson je iza sebe ostavio troje djece, dvije kćeri i sina, svi mlađi od pet godina.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp