Pfizerov dokument otkriva visoku stopu cijepljenih trudnica koje su izgubile bebu


Prema tradicionalnoj medicini, cjepiva se nikada nisu davala trudnicama, pa čak ni ženama koje pokušavaju zatrudnjeti. mRNA cjepiva nisu odobrena i još nemaju trajno odobrenje od strane FDA, a ipak se naširoko promiču kod trudnica kao uspješna medicinska praksa. Prava znanost više nije bitna. Poželjna je pseudoznanost.

Dana 3. lipnja 2021., umirovljeni neurokirurg dr. Russell Blaylock primijetio je ludost ovog zaokreta:

Kako je navedeno, od 20. svibnja 2021. godine oko 1140 trudnica prijavilo je nuspojave nakon primitka jedne ili dvije doze ovog cjepiva. U prošlosti je bilo standardno znanje da žena ne smije primiti nikakvo cjepivo tijekom trudnoće ili ako žena uopće namjerava zatrudnjeti. SZO se složio s ovom politikom, ali su zbog prigovora CDC-a svoje preporuke promijenili s bez cijepljenja na odobravanje cijepljenja svih trudnica. To je učinjeno unatoč priznanju svih proizvođača ovih cjepiva da nisu provedene studije o utjecaju ovih cjepiva na trudnice ili njihove bebe.

Blaylocka su osudili zbog svog stava da “stimulacija imuniteta u ranoj trudnoći dovodi do visoke stope pobačaja”, ističući da, prema VAERS-u, “imali smo 351 prijavu pobačaja i prijevremenog poroda među ženama koje su cijepljene tijekom trudnoće”.

Godinu dana kasnije, nakon što je Pfizer izgubio u potrazi za zauvijek skrivanjem internih dokumenata, stigao je zahtjev iz FOIA-e i sudski nalog. Ovi dokumenti otkrivaju da je 82% – 97% cijepljenih trudnica izgubilo bebu! Prema “Spasilačkoj operaciji”:

U najnovijem izdanju dokumenta, 2. svibnja 2022., dokument pod naslovom “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” otkrio je na stranici 12 da je do 8. veljače 2021. 270 žena dobilo injekciju mRNA tijekom trudnoće. No, 238 slučajeva očito nije praćeno („nije osiguran ishod“). Stoga su ishodi trudnoće za ove žene nepoznati.

Analizirajući Pfizerove vlastite podatke, jasno je da je 82% – 97% dokumentiranih ishoda trudnoće rezultiralo smrću djeteta. (Varijacija od 15 bodova ovisi o konačnom ishodu onih u kategoriji “ishod na čekanju”.)

To jasno znači da je Pfizer bio itekako svjestan da njihove injekcije mRNA samo za EUA (odobrenje za hitne slučajeve) mogu imati katastrofalne ishode za trudnice, a ipak su njegovi rukovoditelji otvorili vrata propagande kako bi ubrizgali što je moguće više trudnica.

  1. lipnja 2022. magazin je izvijestio: “Pfizer kaže da je cjepivo protiv COVID-19 sigurno za trudnice i dojilje unatoč pogrešnim izvješćima.” Pfizer se žali, tvrdeći da su navedeni podaci zastarjeli i da su dovršene nove studije koje pokazuju potpunu sigurnost za trudnice. U članku se navodi:

Prema Hopkins Medicine, više od 200.000 trudnica primilo je cjepivo protiv COVID-19 bez ikakvih nuspojava.

Zapravo, članak je trenutno objavljen na web stranici Johns Hopkinsa, u kojem se navodi:

Zašto je važno da se trudnice cijepe?

Podaci snažno upućuju na to da su prednosti cijepljenja protiv COVID-19 daleko veće od rizika za žene koje su trudne ili bi mogle zatrudnjeti. CDC navodi:

Iako su ukupni rizici mali, osobe koje su trudne ili su nedavno bile trudne imaju povećan rizik od teške bolesti COVID-19 u usporedbi s osobama koje nisu trudne. Teška bolest uključuje bolest koja zahtijeva hospitalizaciju, intenzivnu njegu, potrebu za respiratorom ili posebnom opremom za disanje, ili bolest koja dovodi do smrti. Osim toga, osobe koje imaju COVID-19 tijekom trudnoće imaju povećan rizik od prijevremenog poroda i mrtvorođenosti te mogu biti pod povećanim rizikom od drugih komplikacija u trudnoći.

U međuvremenu, tražilice kao što su Google, Bing i Yahoo! pročistili su gotovo sva izvješća koja kritički govore o sigurnosti mRNA za trudnice.

Zaključak je da morate odabrati hoćete li vjerovati nepoštenoj propagandi medicinskog kartela ili ljudima poput dr. Russella Blaylocka i mnogih drugih stručnjaka i znanstvenika koji upozoravaju na ozbiljne posljedice.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp