Danas u Njemačkoj počinje Samit G7: Na stolu su nove sankcije Rusiji i drugi globalistički programi

Danas u Njemačkoj počinje Samit G7: Na stolu su nove sankcije Rusiji i drugi globalistički programi

Danas počinje G7 summit globalističkih čelnika “najmoćnijih” zemalja svijeta.

Čelnici Grupe sedam najbogatijih demokracija (G7) počet će danas trodnevni summit u njemačkom gradu Elmau, u Bavarskim Alpama, s ciljem pojačanog pritiska na Rusiju, čije djelovanje, prema zapadnjacima u Ukrajini, ima za cilj stvoriti nestašicu hrane i energije širom svijeta.

Sankcije na rusku energiju imale su nepoželjan učinak – povećanje cijena energenata, što je dovelo do toga da je Rusija unatoč padu zarađivala više od izvoza.

Summitu će sudjelovati čelnici Sjedinjenih Država, Njemačke, Francuske, Britanije, Italije, Kanade i Japana.

U Münchenu su jučer povodom summita održani prosvjedi protiv globalizma, koje je sponzoriralo više od 15 organizacija, uključujući WWF Njemačka, Oxfam, Greenpeace i Bread for the World.

Treba naglasiti da su ove “prosvjede” organizirale zemlje sudionice jer su svi zahtjevi prosvjednika izravno u skladu s globalističkim planovima.

Prosvjednici zahtijevaju prestanak ovisnosti o ruskim fosilnim gorivima, traže od G7 da dodijeli više sredstava za prevenciju kriza, upravljanje građanskim sukobima, gospodarski razvoj, zaštitu okoliša i očuvanje životinjske i biljne raznolikosti, te očekuju da G7 poduzme mjere protiv siromaštva, klime promjene i glad u svijetu, izvijestio je ranije Reuters.

Njemačka ministrica unutarnjih poslova Nancy Fezer pozvala je prosvjednike da se suzdrže od nasilja, a oko 18.000 policajaca raspoređeno je oko mjesta prosvjeda i summita G7.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp