Bill Gates i George Soros razočarani su odlukom vrhovnog suda Sjedinjenih Država o zabrani abortusa

Bill Gates i George Soros razočarani su odlukom vrhovnog suda Sjedinjenih Država o zabrani abortusa

Vrhovni sud SAD-a odlučio je u petak poništiti značajan pravni presedan koji daje federalna prava na pobačaj. Eksplozivna presuda odmah je navela tisuće ogorčenih ultralijevih aktivista da izađu na ulice Sjedinjenih Država.

Globalisti Bill Gates i George Soros izričito su osudili njihovu osudu odluke Vrhovnog suda Sjedinjenih Država.

Gates je sa svoje strane rekao da je petak “tužan dan” koji obilježava “nepravedan i neprihvatljiv nazadak” i dovodi u opasnost živote žena, posebno onih najranjivijih.

Njegova bivša supruga Melinda French Gates također je osudila odluku Vrhovnog suda.

“Jedna sudska odluka nikada neće biti dovoljna da zaštiti ravnopravnost žena”, napisala je na Twitteru. “I neće biti dovoljno da je demontiramo. Upravo sada, diljem Sjedinjenih Država ima ljudi koji su predani poslu koji je pred nama.”

Rekla je da “Amerika pravi veliki korak unatrag.” Prema riječima Melinde Gates, američka vlada trebala bi uključiti više žena kako bi one imale jednak glas i mogle sudjelovati u vitalnim pitanjima koja se tiču ​​zdravlja žena, između ostalog.

Zauzvrat, investitor George Soros opisao je presudu SCOTUS-a kao “napad na ljudska prava”, za koji njegova Zaklada za otvoreno društvo procjenjuje da bi mogla naštetiti globalnoj demokraciji. Soros je također dodao da ta odluka “uvelike ugrožava reproduktivnu skrb”.

Istaknuti konzervativci su, međutim, pozdravili presudu. Među njima su bili i bivši predsjednik Donald Trump, koji je proslavio odluku i preuzeo zasluge za imenovanje sudaca koji su je progurali, kao i voditelj Fox Newsa Tucker Carlson.

A vi, zar se vaša mišljenja ne poklapaju sa stavovima Billa Gatesa, Georgea Sorosa, Bidena, CNN-a, H1? Dobro razmisli.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp