Dr. Carrie Madej i dr. Vladimir Zelenko u bitci za život

Dr. Carrie Madej i dr. Vladimir Zelenko u bitci za život

Boriti se za istinu, donositi ljudima drugu stranu vijesti koja se pokušava zataškati, propitivati medicinske tretmane koji nam se nude na globalnoj razini, sve to u današnje vrijeme nije nimalo lako. Dr. Carrie Madej i dr. Vladimir Zelenko dali su svoj značajan doprinos širenju horizonta u pogledu našeg pristupa zdravlju našeg tijela u vrijeme pandemije, a sada se bore za svoje živote i za svoje zdravlje.

Dr. Carrie Madej bila je na operaciji zbog teških ozljeda nakon pada privatnog zrakoplova čiji je motor iznenada prestao raditi iz misterioznih razloga, unatoč stalnim tehničkim pregledima, a dr. Zelenko je morao na još jednu operaciju zbog terminalnog karcinoma od kojeg nažalost boluje.

Oboje su, kao što znamo, odigrali vrlo važnu ulogu u pronošenju svjetla istine, zdravlja i naše zajedničke ljudskosti. Društvenim mrežama šire se brojne poruke podrške Carrie i Vladimiru u ovim za njih važnim životnim trenucima. I naša se redakcija pridružuje dobrim željama za njihovo ozdravljenje i oporavak.  Jedan je komentator na društvenim mrežama lijepo napisao: “Naša su srca uz oboje. Šaljemo našu ljubav i molitve za nastavak ozdravljenja naših heroja dr. Carrie Madej i Vladimira Zelenka.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp