Tuga – Medicina je ostala bez jednog velikog čovjeka: preminuo je dr. Vladimir Zelenko

Tuga – Medicina je ostala bez jednog velikog čovjeka: preminuo je dr. Vladimir Zelenko

Poznati medicinski stručnjak dr. Vladimir Zelenko preminuo je noćas nakon borbe s teškom bolešću.

Kako smo već ranije pisali, Zelenko se borio s teškim oblikom karcinoma i koristio je svaku priliku prije nego što je prebačen na odjel intenzivne njege za komunikaciju s javnošću.

Njegovu smrt potvrdili su iz sjedišta laboratorija dr. Vladimira Zelenka “Zelenko labs”.

Poznati liječnik imao je bogatu biografiju, a u posljednjih nekoliko godina spasio je stotine tisuća života svojim protokolom za liječenje Covida u ranoj fazi uz pomoć vitamina i lijekova koje farmakomafija zabranjuje.


Vladimir (Zev) Zelenko (rođen 1973.) je ukrajinsko-američki obiteljski liječnik i autor poznat po promicanju kombinacije tri lijeka hidroksiklorokina, cinkovog sulfata i azitromicina kao dijela eksperimentalnog izvanbolničkog liječenja za COVID-19 koji se promovira kao Zelenkov protokol. Otkrio je i mnoge anomalije koje se javljaju nakon cijepljenja protiv COVID-a.


Dana 23. ožujka 2020. Zelenko je objavio otvoreno pismo američkom predsjedniku Donaldu Trumpu u kojem je naveo da je uspješno izliječio stotine svojih pacijenata oboljelih od COVID-19 petodnevnim tečajem njegovog Protokola. Zelenkov protokol liječenja brzo je stekao povjerenje diljem SAD-a, kao i od samog američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove administracije koji su ga promovirali, uključujući Rudyja Giulianija i šefa osoblja Bijele kuće Marka Meadowsa.

Vladimir Zelenko rođen je u Kijevu 1973. godine. Njegova se obitelj preselila u SAD kad je imao tri godine i nastanio se u četvrti Sheepshead Bay u Brooklynu, New York.


Zelenko je pohađao medicinsku školu na Državnom sveučilištu New York u Buffalu, gdje je doktorirao 2000. godine.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp