Sramim se pred Markom Franciškovićem jer sam bio dio onih koji su dopustili da toliko dugo sjedi u zatvoru

Sramim se pred Markom Franciškovićem jer sam bio dio onih koji su dopustili da toliko dugo sjedi u zatvoru

Bojim vas se, svih vas se bojim jer… DORH je odbacio, bez ispitivanja relevantnih svjedoka, kaznenu prijavu Osviještenih protiv vlade i stožera. Poslije su predane još tko zna kolike kaznene prijave. Ja sam osobno sjedio u DORHu u Savskoj i nadopunio kaznenu prijavu staru preko godinu dana.

Nikada mi se nisu javili da potvrde da su prijavu zaprimili iako su to obećali. I ta naknadna nikada nije odbijena. Ona prva je odbijena nakon više od godine dana poslije zivkanja da se očituju o istoj. Dok je protiv Marka F. isti taj DORH napisao desetke stranica besmislene kaznene prijave i drži spomenutog tolike mjesece zatvorenog bez praktički ikakvih dokaza za ono za što ga terete?!

Dolazim do zaključka da se kao pošten čovjek jako bojim DORHa jer ispada da se on ne obračunava sa kriminalcima već sa onima koji za kriminal prozivaju očito neke koje se ne smije spominjati jer su svete krave.

Bojim se i vas dragi “suborci”, s jedne strane žena koje konstantno prave pomutnju u ovoj borbi svojom ženskom histerijom, tračkanjem, prevrtljivosti, zlobi, zavisti, jalu…i muških koji uz sve to imaju i bezmudost da se postave spram sistema. Bitno da i jedni i drugi znaju ismijavati Krešu kad poziva na proteste.

Bojim se i branitelja koji su nas kako stalno ističu spasili 91.-95. Ne rijetko to dobro naplatili cjeloživotnim mirovinama.(čast teškim invalidima) Pa gdje su sada ti isti branitelji da nas spase kad nam prijeti neusporedivo veća i perfidnija opasnost, koja ne samo da prijeti fizičkom ugrozom, nego već više od 30 godina uništava hrvatski narod i raseljava ga puno podmuklije nego su lažni komunisti Buško blato?

Bojim se i crkve. Jer njeni službenici kao pozivaju na vjeru u Boga, ali istovremeno pozivaju narod da se cijepi od nečega što je minorna opasnost. Pa gdje je tu njihova vjera u Boga? Nije li vjera u Boga tj.Bog najbolje i univerzalno cjepivo protiv svih bolesti???

Bojim se lažne oporbe u Hrvata. Jer da oporba postoji valjda bi izvela za 32 godine hrvatske države narod na ulicu i jednom ga više pozvala da se HDZ zauvijek zabrani kao nešto najgore što se Hrvatima moglo desiti u 1000 godina postojanja raznih oblika hrvatske državnosti.


Bojim se “lijevih” boraca za ljudska prava. Jer se danas ta ljevica bori za sve ugrožene skupine, samo nikada i nikako za najugroženiju. Hrvatskog radnika. Nikada i nikako da njega spomenu i da se bore protiv klasnog društva kojeg je stvorio hrvatski Zelenski, Franjo Tuđman. Inače, baš od te “ljevice” su djedovi i očevi ne rijetko tajkuni iz doba komunizma. Kako se netko lijevih uvjerenja uopće mogao željeti obogatiti i to još u socijalističkom sistemu? Bojim se takvih “ljevičara”.


Bojim se desničara koji nikako da izađu iz 41.-45. i shvate da se danas vodi jedan novi, drugi rat, da je neprijatelj isti kao i onda i da ako već tada naši didovi nisu shvaćali da su na krivoj strani da bar to shvate oni danas. Jer dokle god sebe i nas vraćaju na prekapanje kostiju pomažu agendu 2030 koja nam je mač nad glavom.


Bojim vas se svih koji mislite da će guranje glave u pijesak nad silovanjem nad našim pravima donijeti da silovanje prođe. Neće. Bojim se i vas koji imate razne filozofske teorije spasa koje u praksi ne funkcioniraju. Svih vas se bojim, sem par svojih muških i ženskih prijatelja za koje znam da znaju što želim reći ali, oni su mi malo za utjehu da se svih drugih vas ne bojim.

Na kraju, vas se sviju bojim, a Marka Marka Franciškovića me je stid. Zašto??? Jer sam bio dio vas koji su nijemo dopustili da on sjedi toliko dugo u istražnom zatvoru. Marko Francišković oprosti mi, iako te osobno ne znam.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp