Šokantno! Novčanice američkih dolara simbolički prikazuju rušenje blizanaca u New Yorku

Šokantno! Novčanice američkih dolara simbolički prikazuju rušenje blizanaca u New Yorku

Roy Fields (glazbenik) na vrlo jednostavan, slikovit, ali i šokantan način prikazao nam je vrlo zanimljivu i za mnoge ljude koji nisu toliko upućeni u te teme, zastrašujuću simboliku na primjeru novčanica američkih dolara. Pogledajte i nećete moći vjerovati svojim očima.

Naime, kada uzmete novčanice američkog dolara, poredane u niz od 5, 10, 20, 50 i 100 dolara i napravite od njih makete aviona, dobiti ćete simbolički prikaz rušenja tornjeva u New Yorku. Nevjerojatno, zar ne? Može li ovo biti slučajnost? Ili karmičko pročišćavanje onih koji unaprijed znaju što će se događati?

Ono što je još zanimljivije, navodni „napad“ na tornjeve, desio se 11.9.2001. godine. A redizajn tih novčanica, izvršen je prije samog napada. Novčanica od 100 dolara redizajnirana je 1996. Godine. Od 50 dolara, 1997. godine, od 20 dolara 1998. godine, a od 10 i 5 dolara, redizajn je napravljen 2000. godine.

I sada se postavlja pitanje, kako su kreatori novčanica, odnosno njihovi naručitelji mogli znati da će ti tornjevi biti srušeni, osim ako ih, kao što mnogi tvrde, nisu samostalno srušili, radi nekih svojih privatnih interesa?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp