27-godišnji inženjer preminuo je nakon što je dobio krvni ugrušak u mozgu poslije cijepljenja protiv Covida

27-godišnji inženjer preminuo je nakon što je dobio krvni ugrušak u mozgu poslije cijepljenja protiv Covida

Još jedna tragična smrt od cjepiva.

Istraga koju su provele vlasti otkrila je da je 27-godišnji inženjer umro od krvnog ugruška u mozgu nekoliko dana nakon prve doze Covid-19 cjepiva.

Jack Last iz Stowmarketa primio je cjepivo 30. ožujka 2021. Tjedan dana kasnije požalio se na glavobolju i mučninu, prema dokazima danim na sudu u Ipswichu.

Dana 10. travnja obavljen je CT, a rezultati su pokazali da gospodin Last ima trombozu venskih sinusa mozga, odnosno krvni ugrušak.

Bio je operiran i primao je terapiju, no preminuo je u bolnici Addenbrooke 20. travnja prošle godine.

The Independent piše: Gospodin Last iz Stowmarketa u Suffolku uživao je u kanjoningu i bungee jumpingu, a prijatelji su ga opisali kao čovjeka koji je bio u odličnoj formi”.

Njegova sestra Jasmin Last rekla je da je obitelj zadužila odvjetnike da provedu istragu u njihovo ime. Prošle je godine gospođa Last rekla kako vjeruje da je smrt njezina brata povezana s cjepivom AstraZeneca.

Rekla je novinaru: “Čekamo rezultate obdukcije i da se potvrdi datum istrage – ali vjerujemo da je njegova smrt povezana s cjepivom.”

Bilo je vrlo neobično da se Jack uopće ne osjeća dobro. Koliko znam, nikada nije imao slobodan dan zbog bolesti.”

Istraga na krunskom sudu u Suffolku odgođena je dok se ne završi pretkrivična istraga.

Gateway Pundit izvijestio je o sličnom slučaju kada je 26-godišnji diplomant Sveučilišta Coventry umro od krvnog ugruška u mozgu nakon što je primio cjepivo AstraZeneca. U istrazi se čulo da je diplomant automobilskog dizajna dobio zastarjele informacije o rizicima od krvnih ugrušaka.

Jack Hearne iz Redditcha umro je u lipnju prošle godine, manje od dva tjedna nakon što je primio cjepivo u centru za cjepiva u Dudleyu, West Midlands, Engleska.

Hearnova djevojka, koja je također primila cjepivo, tvrdi da ih je medicinsko osoblje uvjerilo da je cjepivo sigurno. 

Par je od osoblja zatražio alternativno cjepivo jer su bili “svjesni zabrinutosti oko upotrebe AstraZenece kod mlađih ljudi“, ali im je rečeno da nema drugih cjepiva, rekli su odvjetnici.

Sada ta čudovišta žele dati svoje smrtonosno cjepivo zdravim mališanima koji nisu u opasnosti od ozbiljne štete od virusa COVID-a.”

Ovu vrstu zla zaista ne možete adekvatno opisati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp