Ivana Trupeljak – Mi zdravstveni djelatnici koji se nismo cijepili, na to imamo potpuno pravo

Zdravstveni djelatnici koji se nisu cijepili, na to imaju potpuno pravo. Zakonsko i etičko. Imaju potpuno i neosporivo pravo donositi sami zdravstvene odluke, koje se tiču njihovih života.

Uvijek bilo tako i uvijek će biti u normalnim državama. Imaju pravo i razmišljati svojom glavom. Imaju pravo vjerovati u svoj prirodni imunitet. Imaju pravo i kada ne žele biti ovisni o nekim boosterima cjepiva do kraja života. Imaju pravo kada upozoravaju da i cijepljeni šire virus, jer je to jednostavno, znanstvena neosporna činjenica, koja Covid propusnice čini sasvim beskorisnima u smislu dokazivanja nečije imunosti.

Imaju pravo biti razumski skeptični prema cjepivu koje nije prošlo dovoljno kliničkih ispitivanja. Imaju pravo uočiti da epidemija raste tamo gdje je procijepljenost najveća i o tome donositi svoje jasne zaključke. Imaju i pravo biti jako ljuti jer ih netko prisiljava, kao odrasle ljude pri zdravoj svijesti, na nešto što smatraju štetnim i medicinski nepotrebnim.

Njihovo tijelo, njihova odluka, njihovo pravo. Kraj priče. A moje je pravo da im u tome pružim podršku. edit: hmm, kako od jednom naglo stanu komentari na ovaj post hmm kako to, kako to..”

Također, mi jako želimo nastaviti raditi svoj posao u punom kapacitetu, za sve oboljele, prioriteti su ovdje osnovno pravilo, dakle, neovisno o virusu s udjelom smrtnosti od 0.00001%!!! Volimo ljude, stalo nam je, i to zaboga, živimo. Dakle, odbijamo protokol.


Nećemo zdrave ljude stavljati na respirator. Nećemo liječiti kasnom i potpuno nepotrebnom hospitalizacijom (sta je s uštedom novca za uistinu potrebite, državo?).

Nećemo kad stigne 12 fraktura glave pa su šanse za preživljavanje u omjeru na virus 93%:0000.1% tražiti bris prije operacije (neki red hitnosti, ništa?)………Nije li to onda ubojstvo? Hm?


Imamo 5 jeftinih i dostupnih lijekova i 100% učinkovitih alternativa, kao i preventiva.

PCR test namet je najveća uvreda (!novce nazad!), 98% lažno pozitivnih zbog amplifikacije ciklusa na 50??? Mislite da smo tolike budaletine??!?

Ne može.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp