Šok – Carlos Santana iznenada se srušio usred koncerta u Michiganu

Šok – Carlos Santana iznenada se srušio usred koncerta u Michiganu

Jedan od najvećih i najinovativnijih gitarista svih vremena, rock legenda Carlos Santana (74) jučer se iznenada onesvijestio usred koncerta u američkom Michiganu. Santani je iznenada pozlilo na pozornici nakon čega se onesvijestio, a ubrzo je na pozornicu stiglo i medicinsko osoblje koje je legendarnom gitaristu pružilo pomoć.

Na društvenim mrežama istog su časa počele biti objavljivane snimke i fotografije nemilog događaja koji je zabrinuo tisuće Santaninih obožavatelja koji su bili na ovom koncertu.

“Zamolili su nas da se molimo za njega zbog ozbiljnog medicinskog stanja”, poručio je jedan od korisnika Twittera koji je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako liječnici pomažu Santani.

“Bili smo tamo, bila je to zastrašujuća scena”, nadovezao se drugi Twitteraš, a na jednom od profila objavljena je i snimka na kojoj se Santana srušio. Da mu nije dobro, mnogi su uočili nakon što je sjeo na pozornicu, a onda je iznenada izgubio svijest.

Javnosti nije poznato u kakvom je stanju Santana, no utješno je to što je mahao svojim obožavateljima dok su ga na nosilima odvodili s pozornice u Pine Knob Music Theatrea u Detroitu, što se može vidjeti na snimkama. Posjetitelji koncerta nakon ovog nemilog događaja, zamoljeni su da napuste dvoranu te da se pomole za ovu rock legendu.

O svemu se oglasio i Santanin menadžer Michael Vrionis koji je za CBS i ABC News izjavio da je legendarnom glazbeniku pozlilo zbog “iscrpljenosti zbog vrućine i dehidracije” te da otkazuju njegov idući nastup.

Rekao je i da se trenutačno nalazi u bolnici na promatranju te da se osjeća dobro. Santana je i večeras trebao nastupiti u u Burgettstownu u Pennsylvaniji, no njegov nastup je kao što je rečeno – otkazan. Inače, Santana se trenutačno nalazi na svojoj ljetnoj turneji Miraculous Supernatural, a još nije poznato hoće li se ona i kada nastaviti.

Santana se smatra jednim od najvećih i najinovativnijih gitarista svih vremena, a već je krajem prosinca morao otkazati određene nastupe zbog “neočekivanog zahvata na srcu”.

“Osjećao sam kao da mi slon sjedi na prsima”, kazao je glazbenik kasnije za Las Vegas Review-Journal, dodajući da se radilo o blokiranoj arteriji.

Santana se na pozornicu vratio u siječnju, ali mjesec dana kasnije je ponovno otkazao nastupe zbog zaraze Covidom-19, piše Huffington Post.

Mainstream mediji ne usuđuju se ni spomenuti njegov cjepni status, jer im je zabranjeno, pa skrivaju informacije vezane za njegov cjepni status, ali ono što je javnosti poznato je to da je Santana redovno nastupao na koncertima i na festivalima za koje je cijepljenje protiv Covida bilo obvezno.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp