Hoće li nas cjepivo spasiti? U Engleskoj je zabilježen skok smrtnosti od 30% i to nema veze s covid-om


U Engleskoj i Walesu zabilježen je ogroman skok broja umrlih, ali ne od COVID-a, što je uznemirilo stručnu javnost koja traži odgovore po pitanju skoka smrtnosti od čak 30 posto.

Najnovije brojke Ureda za nacionalnu statistiku pokazuju da je u tjednu koji je završio 24. lipnja bilo 1540 dodatnih smrtnih slučajeva , ali samo 10 posto njih bilo je uzrokovano COVID-19.

Prije kraja ožujka smrtnost u Engleskoj i Walesu bila je niža nego inače ove godine, unatoč stotinama ljudi koji su umrli od COVID-19. Međutim, tijekom posljednja tri mjeseca situacija se preokrenula, s ukupnim brojem smrtnih slučajeva u porastu iako je broj umrlih od COVID-19 opada.

Zbunjeni zdravstveni ‘stručnjaci’ pozvali su na hitnu istragu o tome što stoji iza prevelike smrtnosti.

Dr. Charles Levinson, izvršni direktor privatne medicinske tvrtke DoctorCall, također je pozvao na vladinu istragu o tome što je uzrokovalo toliko smrti kod kuće. ONS je izvijestio o 752 dodatna smrtna slučaja kod kuće u prošlom tjednu, 30% više nego inače i više nego u bolnicama i domovima zajedno.

Upravo zbog toga je potrebna odgovarajuća vladina istraga“, rekao je dr . Levinson. “Ovo nije samo raseljavanje iz bolnica. Ne razumijem kako se o tome ne raspravlja kako treba.”


Je li cjepivo počelo djelovati?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp