Miniran poznati spomenik u SAD-u na kojem piše da ljudsku populaciju treba održavati ispod 500 milijuna

Spomenik o takozvanoj. “zlatnoj milijardi” u Georgiji oštećen je u srijedu rano ujutro 6. srpnja, eksplozivnom napravom, uništivši jedan od četiri granitna panela koje su neki ljudi nazvali globalističkim spomenikom Novog svjetskog poretka.

Državni Istražni zavod u Georgiji priopćio je da vodi istragu povodom ovog događaja, a lokalnim novinama je rečeno da je spomenik značajno oštećen.

Fotografije pokazuju jedan od četiri kamena panela u ruševinama na zemlji. Zagonetni spomenik izgrađen je 1980. godine od granita, po narudžbi nepoznate osobe ili grupe osoba.

Paneli od 6 metara visine nose poruku od 10 dijelova na osam različitih jezika sa uputstvima za život u novom dobu (Novi Svjetski Poredak) i pozivaju na održavanje svjetske populacije na manje od 500 milijuna.

Također služi kao sunčani sat i astronomski kalendar. Spomenik je prethodno vandaliziran. Zamjenici šerifa okruga Elbert, policija Elbertona i istražni biro Georgije bili su među agencijama koje su pokušavale otkriti što se zapravo dogodilo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp