Neće biti nikakvog nuklearnog rata

Neće biti nikakvog nuklearnog rata

Izgleda da se moramo vratiti na osnovne lekcije. Neki su ih izgleda preskočili. Dakle, osim lažne priče o CERN-u, (lekcija 1) da demantiramo još jednu informaciju koja kruži duže vrijeme – a to je da bi nas mogao čekati globalni nuklearni rat u bliskoj budućnosti.

Svi nuklearni projektili i naoružanje na cijelom planetu su već odavno neutralizirani od strane naših prijatelja iz Zemljine orbite. Neće biti dozvoljeno nikome da započne bilo kakav nuklearni rat. Točnije, bilo je već više pokušaja da se on započne, ali su svaki put neutralizirani takvi pokušaji. GFS ima odavno pod kontrolom sva podzemna i nadzemna nuklearna postrojenja i budno ih nadgledaju.

Je li vam sad jasno zašto se kaže da će nuklearni rat biti samo na televiziji? Oni nemaju s čim započeti takav sukob! I to je realna činjenica. Znaju oni to već odavno jer su više puta pokušali i svaki put su “crveni gumbi” zakazali. I baš zato je sva priča Duboke države o vlastitoj vojnoj moći samo šuplja priča koja se odvija još malo, u sklopu globalnog scenarija oslobađanja.

I još jedna stvar: upravo sada u Nizozemskoj i Njemačkoj odvijaju se ogromni prosvjedi, a mnogi se ljudi pitaju zašto se ništa slično ne događa i kod nas? E, pa vidite, kad se tiče Nizozemske, budući da je to čista kapitalistička država, kad ozbiljno udariš građaninu ili seljaku po džepu i osnovnoj egzistenciji, oni izađu na ulice.

Mi, na Balkanu navikli smo da nas stalno udaraju po tom, inače višestruko siromašnijem, džepu nego što je nizozemski i zato se nešto i ne trzamo previše kako bismo išli protestirati protiv poljoprivrednih ograničenja. Zato, treba očekivati da će u narednom razdoblju, kad još više stisnu s ograničenjima i nestašicama prvo protestirati u razvijenim zapadnim zemljama, jer će ih ova predstojeća lažna ekonomska kriza najviše pogoditi.

Oni nisu navikli da ih nešto izbacuje iz njihove zone komfora koju imaju već desetljećima. A mi skoro da i ne znamo šta je to zona komfora od stalnog batrganja i mučenja da sastavimo kraj s krajem od prvog do prvog.

Pa, pustimo onda “razvijenu Evropu” da digne glas više nego što je ikad dosad u povijesti. Kad smo mi stenjali pod globalnom čizmom, bili su ravnodušni, podrške niotkud. Sada se izgleda uspostavlja ravnoteža. Na koncu, treba dati podršku svim ovakvim prosvjedima u Evropi i naravno biti dio prosvjeda u našim državama kada oni budu organizirani. Jer, mišljenje i moć naroda je već postalo važan faktor, a u narednim vremenima će biti još važniji i čak presudan za buduća događanja na planetu.

Epoha Portal Jasna Luminus

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp