Voditelj Sky News-a poručio: kanadski i nizozemski premijeri – Trudeau i Rutte, samo su marionete Klausa Schwaba

Voditelj Sky News-a poručio: kanadski i nizozemski premijeri – Trudeau i Rutte, samo su marionete Klausa Schwaba

Poznati novinar Sky Newss-a – Rowan Dean uspoređio je kanadskog premijera Justina Trudeaua s nizozemskim premijerom Markom Rutteom, nazvavši ih marionetama Klausa Schwaba i globalističkih fantazista Svjetskog ekonomskog foruma.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Negdje drugdje se čini da Nizozemska klizi u diktaturu. Što možda nije sasvim slučajno. Sličnosti između Kanade i Nizozemske zapanjujuće su koliko i uznemirujuće.

Evo kanadskog premijera Trudeaua i nizozemskog premijera Marka Rutte-a, vođa smiješne moguće i ironično nazvane narodne stranke za slobodu i demokraciju.

Osim što očito dijeli isti otkačeni ljevičarski smisao za humor oboje su, naravno zlatni pinup dječaci Klausa Schwaba i globalističkih fantazista Svjetskog ekonomskog foruma.

Prije samo nekoliko mjeseci to je bila kanadska vlada koja je napala svoje građane na naj groteskniji i zastrašujući autoritativni način. Tijekom takozvanih pobuna kamiondžija kada je vlada zapravo zamrznula bankovne račune i u osnovi izgladnjela svakog pojedinca umiješanog u ono što je bilo legitimno, mirno, demokratsko protivljenje covid mandatima.

To je loše završilo za Trudeaua, posebno nakon onog sramotnog incidenta u kojem je kanadska policija gazila mirnu ženu prosvjednicu“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp