Gdje je danas Patricia Perković, jedna od prvih žrtava Covid histerije..?!!

Gdje je danas Patricia Perković, jedna od prvih žrtava Covid histerije..?!!

Agenda je neumoljiva, iznad čovjeka, iznad humanosti, iznad svega što je normalnom, čestitom i zdravom čovjeku, prirodno i Sveto..!! Vidite dragi prijatelji kako svojim sotonističkim kracima i pipcima idu s ciljem da nas poštene, male, vrijedne i hrabre duše kolektivno do zadnje/g istrijebe u ime sv..Morone tj.. Agende koja stoji iza njihovog protokola koji je na silu mimo Ustava, zakona i povelja o ljudskim pravima nametnut svakom živućem čovjeku i ako Vi sutra odbijete njihovu iglu čeka vas ista sudbina kao ovu mladu djevojku..!! Danas Ona sutra Ti..!!! Sjetimo se ove herojske dame, 2020. godine bila je heroina s priznanjem, a već 2021. godine odbačeni višak. Eto u kakvom pokvarenom i licemjernom društvu živimo.

Jedna od prvih koji su dobili otkaze u zdravstvenom sustavu bila je Patricia Perković. Ova mlada, stručna žena na fotografiji drži zahvalnicu koju je u svibnju 2020. godine primila od ravnatelja KBC-a Zagreb, Ante Ćorušića, za predani rad tijekom lockdowna i potresa. 

Sjetimo se. Ovo je njena priča. Patricia Perković, tada je napisala:

“Djelatnica sam Klinike za ženske bolesti i porode, Petrova, KBC Zagreb. Radim na Zavodu za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu. U prijevodu, radim sa Palčić gore malenima. Radila smo tijekom cijele pandemije, radila sam tijekom lockdowna – i to u vrlo teškim uvjetima: u smjenama od 24 sata, nalazila sve moguće načine dolaska na posao kada su ukinuli sve međužupanijske prijevoze, a na posao dolazim iz Siska.

Otkada je uveden covid odjel za pacijentice sa pozitivnim nalazom ili oboljele od covida, tražile su se djelatnice koje će među prvima ići raditi s tim pacijenticama i njihovom novorođenčadi, tražene su medicinske sestre koje nemaju kroničnih bolesnika u obitelji, koje nemaju i same kronične bolesti, koje nemaju svoje obitelji, koje su mlade i koje zapravo svo svoje slobodno vrijeme mogu dati svome poslodavcu na raspolaganje.

Među takvima sam bila prva na popisu, bila sam heroj tada. Od 4. listopada zabranjen je ulazak na radno mjesto ukoliko ne posjedujemo covid potvrdu. Na mene se spletom okolnosti ta zabrana počela primjenjivati od 25. listopada. Napominjem da su se svi djelatnici uredno testirali pri pojavi prvih simptoma ili u slučaju kontakta sa zaraženime PCR metodom. No od 4. listopada za nas zdravstvene djelatnike je uvedeno testiranje dva puta tjedno BAT testom, na koji ne pristajem.

Ne pristajem zato jer je sam postupak bolan, dehumanizirajući i omalovažavajući. Odgovorna sam i savjesna te na posao – poznavajući prirodu svojeg posla – ne bih niti dolazila bolesna. Ne pristajem jer nikada nisam dala privolu za skupljanje svojih medicinskih podataka, niti me je itko ikada informirao o medicinskim postupcima koji se nada mnom provodi. Cijelu situaciju s covid potvrdama smatram apsurdnom i nezakonitom jer krši moja ustavna prava, moj Ugovor o radu te brojne druge zakonske propise.

Isto tako znam da su i neke od mojih kolegica, koje su uredno cijepljene, svejedno u nekom trenutku bile zaražene. Ne pristajem zato što smatram podjelu na cijepljene, necijepljene, sa i bez covid potvrde duboko segregirajućom i diskriminatornom. Koji je cilj covid potvrda? Epidemiološki su OČITO neučinkovite, dakle cilj je prisila na cijepljenje. Koje je navodno dobrovoljno. Tko nas je informirao o cjepivima? Tko je odgovoran za nuspojave cijepljenja? Nije odgovoran proizvođač, nije odgovorna država. Ne pristajem jer ne želim sudjelovati u uvođenju totalitarizma, u kojem su oni koji ne slušaju vlast bespogovorno ‘niža bića’ i ne zaslužuju osnovna ljudska prava.

Patricia Perković, bacc. med. tech.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp