Šokantno! Gomila mrtvih ptica na 5G repetitoru

Šokantno! Gomila mrtvih ptica na 5G repetitoru

Razni režimski telekomunikacijski stručnjaci kao i dežurni Internet cenzori koji žele zatrti svako drugačije mišljenje (poput na primjer Faktografa), nikako ne mogu objasniti zbog čega se na 5G repetitoru koji po njihovim tvrdnjama nije štetan niti za ljude niti za životinje, nalazi gomila uginulih ptica.

Godine 2000. znanstvenik dr. Bill P. Curry, proučavajući učinak elektromagnetskih zračenja povezanih s računalnim umrežavanjem, došao je do zaključka kako izloženost većim frekvencijama uzrokuje štetnu mikrovalnu apsorpciju u tkivu mozga. Upozorio je na veliku opasnost za zdravlje te rizik od raka. 

Mnogi znanstvenici tvrde da WiFi zračenje ima biološke posljedice. U ozbiljnoj literaturi stoje dokazi za to. Posljedice su pronađene u svim oblicima života. Biljkama, životinjama , insektima i mikrobima. Kako tvrde, kod ljudi već imamo jasne pokazatelje raka. To više nije upitno. Potvrđeni su mnogi slučajevi oštećenja DNK , kao i izazivanje kardiomiopatija koja je uzročnik srčanih bolesti.  Dakle, prema njihovim tvrdnjama 5G debata nije uopće stvar rasprave da li je ili nije štetan po život, Ona je 100% štetna po život.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp