Šokantno – Svjedočanstvo nekad zdravog čovjeka koji je zbog cijepljenja protiv COVID-a ostao bez 2 metra crijeva

Kanađanin Sean Maldon  je izgubio 2 metra tankog crijeva nakon krvnih ugrušaka prouzrokovanih  AstraZeneca covid cjepivom.

Fotografije koje je ranije ovog tjedna objavio stanovnik Britanske Kolumbije Sean Maldon (43) pokazuju opseg njegove ozljede od cijepljenja, koja je zahtijevala nekoliko operacija počevši otprilike 10 dana nakon prve doze.

Cijepljenje koje je obavljeno 22. travnja 2021. rezultiralo je bolovima u želucu koji su u nekoliko dana prerasli u jake bolove u trbuhu, zbog čega je muškarac povraćao i krvario.

Liječnici su kasnije pomoću krvnih testova D-dimera utvrdili da je Mulldoon razvio krvne ugruške u želucu koje je trebalo ukloniti, zajedno s oštećenim dijelom crijeva.

Mulldoon je opisao svoju situaciju na društvenim mrežama:

Bolovi u trbuhu 10 dana nakon cijepljenja AZ. Razgovarao sam sa svojim liječnikom koji mi je savjetovao da pričekamo. Nakon 5 dana jaki bolovi, povraćanje i krv. Primljen sam na hitnu. Visoki d-dimer. CT snimka k2. Neki su mislili da imam infekciju, ali su me otvorili i vidjeli crijeva

Usred noći imalo sam jake bolove u trbuhu. Ujutro sam povraćao, a zatim sam imao stalne bolove u trbuhu sljedećih nekoliko dana. Jedva sam jeo tjedan dana, a onda sam 4 dana kasnije ponovno počeo povraćati, bolovi su postali nevjerojatno jaki i počeo sam krvariti.

Moja žena je bila prilično umorna od mene kako ležim u krevetu i žalim se na bolove u trbuhu 4 dana. Kolega s kojim radim rekao je da me nikad nije vidio da izostanem 4 dana s posla u 7 godina koliko smo radili zajedno.

Cjepivo je natjeralo moj imunološki sustav da proizvodi antitijela koja aktiviraju trombocite, koji se zatim zgrušavaju. Liječnici ne znaju hoću li ih ikada prestati proizvoditi, tako da ću možda živjeti kao krvni ugrušak u opasnosti do kraja života. Gubitak crijeva zapravo je bio lakši dio za liječnike.

Bio sam zdrav 43-godišnjak kad sam primio cjepivo. Krvni ugrušci prekidaju cirkulaciju u mojim crijevima. Izgubio sam 2 metra tankog crijeva. Sada mi je dijagnosticiran VITT i vjerojatno ću do kraja života biti na lijekovima za razrjeđivanje krvi zbog rizika od zgrušavanja.

Mulldoon kaže da je, unatoč dokumentaciji koja pokazuje da je ozbiljno ozlijeđen cjepivom, imao poteškoća s dobivanjem odštete od kanadskog Programa za podršku žrtvama cijepljenja, koji je odobrio samo 8 slučajeva odštete od 774 ozljede od cjepiva prijavljene u vrijeme pisanja.

Mulldoon je bio izuzet od daljnjeg cijepljenja i sada kaže da je dio istraživačke studije o uzrocima VITT-a.

U travnju smo izvijestili o užasnoj ozljedi Škota Alexa Mitchella od cjepiva protiv Covid-19 zbog koje je nažalost ostao bez noge nakon što je i njemu dijagnosticiran VITT nakon prve injekcije AstraZenece.


Šokantni slučajevi pružaju dodatne dokaze da cjepiva protiv Covida nisu “sigurna i učinkovita” kako tvrde medicinski “stručnjaci”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp