Hrvatski influencer Marco Cuccurin požalio se pratiteljima: “U Zari mi nisu dali da isprobam žensku odjeću”

Hrvatski influencer Marco Cuccurin požalio se pratiteljima: “U Zari mi nisu dali da isprobam žensku odjeću”

Marco Cuccurin, mladi hrvatski influencer, vizažist, pjevač, ali i školovani kuhar, na društvenim mrežama podijelio je sa svojim pratiteljima nemilu scenu koja mu se dogodila prilikom njegove kupovine u Zari gdje mu nisu dali da isproba žensku odjeću.

”Kao što znate, otvorenog sam uma, ne dijelim ništa kroz muško-žensko jer po meni stvari ne mogu imati etiketu”, napisao je Marco na svojoj Instagram priči.

”Uzmem nekoliko stvari i prvo sam prođem ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Krenem s njima na kat u muški odjel i security me zaustavlja i bahato pita: Kuda vi? S tim ne možete gore. U prijevodu, ne možete ženske stvari isprobavati u muškoj kabini što me logično dovelo da se okrenem i odem u ženske svlačionice. Tamo me ponovno dočeka zaštitar i kaže – Ne možete to ovdje isprobati. E, tu već šizim…”  priča Marco.

”Gdje da probam stvari, najbolje usred dućana!” napisao je ljutito.

Nakon što je stigao do voditeljice trgovine, Marko je ovako opisao razgovor s njom: “Pitao sam ju gdje mogu probati robu, na što me ona u čudu i ispod oka pita: Aha te ženske stvari? Vi to za sebe je l’?. Odbrusio sam i rekao: Da, želim probati, a očito ne znam gdje. I na to je samo rekla: Dobro, idite ovdje u ženske svlačionice.”

Nakon toga na Instagram pričama je napisao kako ovakvo iskustvo ne želi ni najgorem neprijatelju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp